Netflix Outlander

Op dit moment heeft Netflix Outlander online staan tot en met seizoen 3. Het nieuwste seizoen 4 is echter te zien op een andere populaire streamingdienst. Wil je dus op Netflix Outlander kijken, maar heb je alledrie de seizoenen al gezien? Kijk dan het nieuwste seizoen op het de volgende streamingdienst: Ziggo GO Movies en Series. Wil je ondanks het aanbod toch graag Outlander kijken? Hier kun je hem legaal het beste halen.

Al laat Netflix Outlander dus maar tot seizoen 3 zien, het nieuwste Outlander seizoen 4 is dus zeker legaal te kijken op streamingdienst Ziggo GO. Outlander krijgt de volgende waanzinnig hoge scores op de grote platforms: IMDb 8.5 uit 10 en Tomatometer 92% uit 100.

Let op: het volgende stuk tekst bevat spoilers. Lees dit dus alleen als je details over de verhaallijn van Outlander wil lezen.

Outlander Netflix

Claire Randall gaat in 1945 met haar man Frank samen op een tweede huwelijksreis naar de Hooglanden van Schotland. Claire was verpleegster in het Britse leger tijdens de Tweede Wereldoorlog. Haar man, Frank, is historicus. Deze reis wil Frank gebruiken om meer onderzoek te doen naar zijn voorvader. Dat was de beruchte Black Jack, ofwel Jonathan Randall. Hij was kapitein in het Britse leger. Op een dag gaat Claire zonder Frank naar een plek waar een plaatselijke stenen cirkel is. Daar wil ze een plantje zoeken, omdat ze erg geïnteresseerd is in planten en de geneeskundige werking die planten hebben. Dan merkt Claire plotseling een merkwaardig geluid. Het geluid komt van de stenen cirkel vandaan. Ze besluit de steen in het midden aan te raken, en maakt plotseling een reis door de tijd. Ze komt aan in het Schotland van 1743, waar ze daadwerkelijk Jonathan Randall ontmoet: de oneerbare voorvader van echtgenoot Frank. Claire wordt gered door een Highlander uit een gevaarlijke situatie. Hij brengt haar naar een hut waar andere mannen ook onderdak hebben gezocht. Deze mannen behoren tot de McKenzie clan van Castle Leoch. Jamie Fraser is een van de ondergedoken mannen. Hij zal later vele avonturen beleven met Claire.

Kijk hieronder de trailer van Outlander seizoen 4!

🚨 Zoek je het volledige online aanbod van alle streaming services? Klik dan hier!