Top 10 meest bekeken films en series op Netflix Nederland in 2019

Netflix Nederland heeft via social media de top 10 meest bekeken films en series in 2019 naar buiten gebracht. Streamwijzer heeft deze titels op een rij gezet met verhaal, trailer, IMDb cijfer en link naar Netflix. Naast de top 10 meest bekeken films en series op Netflix in 2019 vind je op Streamwijzer ook:

Top 10 meest bekeken films en series op Netflix Nederland in 2019

Hieronder zijn de 10 films en series uitgelicht die in de eerste vier weken na de lancering op Netflix Nederland door de meeste accounts zijn gekeken. Voor de titels die minder dan een maand geleden gepubliceerd zijn, is hiervoor een schatting gemaakt.

10. The Perfect Date (film, 2019)

In een poging zijn studie te kunnen betalen lanceert Brooks Rattigan een datingapp waarmee hij het stand-in vriendje kan uithangen in eender welke situatie ook. Hierdoor doet hij zich elke avond als een ander persoon voor en ontdekt hij dat de echte Brooks helemaal anders is dan hij aanvankelijk dacht. Daar komt ook nog eens bij dat hij valt voor het meisje van zijn dromen.

De film krijgt een 5.8 uit 10 op IMDb.

Klik hier om direct naar The Perfect Date op Netflix te gaan!

9. Sex Education (serie, seizoen 1)

Otis Milburn is een onervaren, sociaal ongemakkelijke middelbare schoolstudent die bij zijn moeder Jean, een sekstherapeut, woont. Omringd door handleidingen, video’s en saaie open gesprekken over seks, is Otis een terughoudende deskundige op dit gebied. Wanneer zijn thuissituatie op school wordt onthuld, realiseert Otis zich dat hij zijn specialistische kennis kan gebruiken om status te krijgen. Samen met Maeve, een slimme bad-girl, en zijn beste vriend Eric zetten ze een ondergrondse seks-therapie kliniek op om de rare en wonderbaarlijke problemen van hun medeleerlingen aan te pakken. Door zijn analyse van tienerseksualiteit, beseft Otis dat hij misschien zelf therapie nodig heeft.

De film krijgt een 8.3 uit 10 op IMDb.

Klik hier om direct naar Sex Education op Netflix te gaan!

8. Isn’t It Romantic (film, 2019)

Ondanks haar goede inzet wordt de architecte Natalie niet opgemerkt op haar werk. Ook haar liefdesleven laat te wensen over, niet in het minst doordat ze cynisch tegenover een levenslange relatie staat. Wanneer ze het bewustzijn verliest bij een diefstal, ontwaakt ze in een regelrechte romantische komedie, een genre dat ze haat, waarin zij de hoofdrol speelt. Natalie doet er alles aan om aan elke cliché te kunnen ontsnappen. Dit blijkt geen sinecure, ook omdat ze de aandacht heeft getrokken van twee mannen.

De film krijgt een 5.9 uit 10 op IMDb.

Klik hier om direct naar Isn’t It Romantic op Netflix te gaan!

7. Triple Frontier (film, 2019)

Een groep van vijf voormalige Special Forces-agenten wordt herenigd voor een minutieus geplande diefstal in een dunbevolkt grensgebied in Zuid-Amerika. Voor het eerst in hun prestigieuze carrières ondernemen de ex-militairen een gevaarlijke missie. Deze keer niet voor hun vaderland, maar puur uit eigenbelang. Als hun tot in de puntjes gecoördineerde plannen onverwacht dreigen te mislukken, drijft dat hun vaardigheden, loyaliteit en moraal tot het uiterste en moeten ze vechten voor hun leven.

De film krijgt een 6.5 uit 10 op IMDb.

Klik hier om direct naar Triple Frontier op Netflix te gaan!

6. The Witcher (serie, seizoen 1)

Geralt of Rivia, een eenzame, gemuteerde monsterjager, worstelt om zijn plaats te vinden in een wereld waar mensen vaak goddelozer blijken te zijn dan beesten. Maar wanneer het lot hem naar een krachtige tovenares en een jonge prinses met een gevaarlijk geheim brengt, moeten de drie leren om samen het steeds vluchtiger wordende continent te besturen.

De film krijgt een 8.6 uit 10 op IMDb.

Klik hier om direct naar The Witcher op Netflix te gaan!

5. The Irishman (film, 2019)

‘The Irishman’ volgt het waargebeurde verhaal van Frank Sheeran (Robert De Niro). Frank is een veteraan van de Tweede Wereldoorlog die uitgroeit tot een gerenommeerde huurmoordenaar. Hij zou volgens geruchten een rol hebben gespeeld in de verdwijning van vakbondsleider Jimmy Hoffa (Al Pacino).

De film krijgt een 8.1 uit 10 op IMDb.

Klik hier om direct naar The Irishman op Netflix te gaan!

4. La Casa de Papel (serie, seizoen 3)

Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje, terwijl een crimineel meesterbrein, met de naam Professor, de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren. Een van de gijzelaars heeft een cruciale rol in het plan van de dieven. Gijzelingsonderhandelaar Raquel legt contact met de Professor. Door een fout van de dieven loopt de Professor het risico om ontmaskerd te worden. Heeft hij nog een list om uit handen van de politie te blijven?

De film krijgt een 8.5 uit 10 op IMDb.

Klik hier om direct naar La Casa de Papel op Netflix te gaan!

3. Murder Mystery (film, 2019)

Een agent afkomstig uit New York gaat samen met zijn vrouw op vakantie door Europa. Het doel hiervan is weer een vonk te laten ontstaan in het huwelijk. Echter gaat er al snel iets mis, want het koppel wordt op de hielen gezeten, omdat ze ergens van worden beschuldigd wat ze niet hebben gedaan.

De film krijgt een 6.0 uit 10 op IMDb.

Klik hier om direct naar Murder Mystery op Netflix te gaan!

2. 6 Underground (film, 2019)

Een steenrijke technologiepionier wil, na het in scène zetten van zijn eigen dood, de wereld een iets betere toekomst geven door de bloeddorstige dictator van Turgistan om te leggen. Hij rekruteert hiervoor een internationaal team van huurmoordenaars, spionnen en scherpschutters. De in totaal 6 huurlingen hebben om verschillende redenen een verleden dat beter uitgewist kan worden. Die kans krijgen zij, tijdens deze gevaarlijke en bloedige missie.

De film krijgt een 6.1 uit 10 op IMDb.

Klik hier om direct naar 6 Underground op Netflix te gaan!

1. Undercover (serie, seizoen 1)

De Nederlander Ferry Bouman is één van de grootste XTC-producenten ter wereld. Hij woont in een villa in Limburg, maar zit tijdens de weekends en vakanties op een camping op honderd meter van zijn huis. De Belgische politie brengt twee undercoveragenten, een man en vrouw die een koppel moeten spelen, op de camping onder om contact te leggen en in zijn netwerk te infiltreren.

De film krijgt een 7.9 uit 10 op IMDb.

Klik hier om direct naar Undercover op Netflix te gaan!


Wat zijn de 10 meest bekeken films en series op Netflix Nederland in 2019?

In deze lijst staat de top 10 van meest bekeken films en series op Netflix Nederland in 2019 weergegeven, inclusief verhaal, trailer, IMDb cijfer en link naar Netflix.