Onderweg naar Netflix: ‘The Hitman’s Wife’s Bodyguard’ en ‘The Ice Road’

Zet maar vast een grote rode cirkel in je agenda om woensdag 23 maart 2022, want dan verschijnen er twee splinternieuwe toptitels in het aanbod van Netflix in Nederland. Zowel Liam Neeson’s actiethriller The Ice Road (2021) als Ryan Reynold’s komische misdaadfilm The Hitman’s Wife’s Bodyguard (2021) zullen op die dag toegevoegd worden aan de bibliotheek van de streaminggigant. Beide films zijn afkomstig van de filmdistributeur Dutch FilmWorks.

Komische misdaadfilm ‘The Hitman’s Wife’s Bodyguard’ komt naar Netflix Nederland

Na het succes van The Hitman’s Bodyguard zijn top-bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) en huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) terug en er wacht hen opnieuw een gevaarlijke missie. Waar in deel één te zien was hoe Bryce gedwongen moest samenwerken met zijn aartsvijand Kincaid, is het duo drie jaar later opnieuw tot elkaar veroordeeld. Ditmaal om Kincaid’s vrouw Sonia (Salma Hayek) te beschermen, alleen is de oplichtster nog veeleisender en krankzinniger dan haar echtgenoot. In een bizar kat-en-muisspel met hun maniakale tegenstander (Antonio Banderas), vliegen de kogels, ontploffingen en achtervolgingen je opnieuw om de oren.

TitelThe Hitman’s Wife’s Bodyguard
SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur1 uur en 57 minuten
CategorieActie, Komedie
IMDb6,1 uit 76.000 stemmen
RegisseurPatrick Hughes
CastRyan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Antonio Banderas, Tom Hopper, Morgan Freeman, Frank Grillo

Ook ‘The Ice Road’ met Liam Neeson is onderweg naar de streamingdienst

Ook wordt op dezelfde dag Liam Neeson’s actiethriller The Ice Road aan het aanbod van Netflix toegevoegd (momenteel tevens de Movie of the Week bij Pathé Thuis). Nadat in het afgelegen noorden van Canada een diamantmijn instort, is het aan Ice Road Trucker Mike (Liam Neeson) om een ogenschijnlijk onmogelijke reddingsmissie te begeleiden. Om de wanhopige mijnwerkers te redden moet het team een bevroren meer trotseren. Helaas is de dooi niet het enige grote gevaar dat intreedt…

TitelThe Ice Road
SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur1 uur en 44 minuten
CategorieActie, Thriller, Avontuur
IMDb5,6 uit 33.000 stemmen
RegisseurJonathan Hensleigh
CastLiam Neeson, Laurence Fishburne, Benjamin Walker, Holt McCallany

Meer nieuwe films en series op Netflix in maart

Benieuwd wat er nog meer allemaal online zal verschijnen op Netflix volgende maand? Dan kun je het beste het overzicht van alle nieuwe films en series op Netflix in maart 2022 checken. Daarin vind je onder andere terug dat we het achtste seizoen van The Blacklist mogen verwelkomen, maar ook seizoen 2 van Bridgerton, seizoen 6 van Superstore, de Nederlandse komedie Meskina, Ryan Reynold’s fonkelnieuwe film The Adam Project en nog veel meer. Veel kijkplezier!


Synopsissen: Dutch FilmWorks