Déze nieuwe film van de makers van ‘Oogappels’ is nu te streamen

Fan van Nederlandse films en series? Dan heb je vast Oogappels wel gezien. Deze veelgeprezen serie werd geregisseerd door Will Koopman en van haar hand verscheen er een tijdje geleden een gloednieuwe film in de bioscoop. Het heet Neem Me Mee, is vanaf vandaag te streamen en wij vertellen je waarom je de ontroerende komedie niet mag missen.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Dit kun je verwachten van ‘Neem Me Mee’

In Neem Me Mee gaan zes 70-plussers die elkaar niet kennen samen op groepsreis. De reis naar Zuid-Frankrijk verloopt alleen niet zo soepel. Al snel is er namelijk onenigheid, onderling en met de jonge reisleider Thijs. Toch leren de zeven passagiers van de bus elkaar langzaam kennen en ontstaat er een hechte band. Benieuwd? Hieronder bekijk je de trailer.

3 redenen om ‘Neem Me Mee’ te kijken

1️⃣ De film werd gemaakt door regisseur Will Koopman, die we natuurlijk ook kennen van Oogappels en Gooische Vrouwen. Ook met Neem Me Mee zet ze weer een verhaal neer dat humor combineert met ontroerende momenten.

2️⃣ Voor de zeven hoofdrollen is een echte sterrencast opgetrommeld. De jonge acteur Minne Koole (Dirty Lines) wordt bijgestaan door een aantal van de meest gerenommeerde acteurs van het land, waaronder Jeroen Krabbé, Renée Soutendijk en Olga Zuiderhoek.

3️⃣ Kijkers zijn erg enthousiast over Neem Me Mee, die op IMDb bijvoorbeeld een dikke 7,3 krijgt. Ook op social media regende het positieve reacties, zoals deze:

‘Neem Me Mee’ staat nu op Pathé Thuis

Mocht je benieuwd zijn geworden naar Neem Me Mee en hem nog niet gezien hebben, plan dan vanavond een filmavondje. Pathé Thuis heeft de film namelijk op donderdag 14 maart aan het aanbod toegevoegd. Je kunt hem hier kopen of een paar weken wachten en hem dan voor een lagere prijs huren.

Wil je weten welke bioscoopfilms er nog meer naar de streamingdienst komen? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.