Waar kun je de film ‘Neem Me Mee’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Neem Me Mee (2023) online kijken kunnen. In deze komedie kijken we mee met een groepsreis voor senioren. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Neem Me Mee’ (2023) online kijken?

Neem Me Mee was in december 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Neem Me Mee bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 14 maart 2024 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Neem Me Mee niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxNeem Me Mee is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
✔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Neem Me Mee’ (2023)

Zes 70-plussers, onbekenden van elkaar, gaan samen op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Nog voor hun busje de landsgrens passeert, is er al onenigheid; met elkaar en met de jonge reisleider Thijs die de organisatie zwaar onderschat heeft. Als de reis vordert en het gezelschap elkaar beter leert kennen, ontstaat er toch een onverwachte vriendschap tussen de reisgenoten. Ze genieten, delen geheimen en onzekerheden, mijmeren, steunen elkaar en stappen zelfs buiten hun comfort zone. Je bent ten slotte nooit te oud voor nieuwe ervaringen.

Streaming informatie over de film

TitelNeem Me Mee
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 44 minuten
TaalNederlands
CategorieKomedie
RegisseurWill Koopman
CastJeroen Krabbé, Renée Soutendijk, Olga Zuiderhoek, Kees Hulst, Helen Kamperveen, Geert de Jong, Minne Koole

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.