Nederlandse film van de makers van ‘Oogappels’ deze week naar Netflix

Fans van Nederlandse films, opgelet! Binnenkort kan er een nieuwe parel op je kijklijst, want deze week komt Neem Me Mee naar Netflix. De film komt van de makers van Oogappels en is volgens veel kijkers een echte aanrader.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

3 redenen om ‘Neem Me Mee’ te kijken

1️⃣ In Neem Me Mee gaan zes 70-plussers die elkaar niet kennen samen op groepsreis. De reis naar Zuid-Frankrijk verloopt alleen niet zoals gepland. Onenigheid tussen de reizigers én jonge reisleider Thijs gooit roet in het eten. Met dit verhaal combineert regisseur Will Koopman, die ook Oogappels en Gooische Vrouwen op haar cv heeft staan, heerlijke humor met ontroerende momenten.

2️⃣ De film heeft een echte sterrencast. In de hoofdrol schittert de jonge acteur Minne Koole (Dirty Lines). Hij wordt bijgestaan door een aantal van de meest gerenommeerde acteurs van het land, waaronder Jeroen Krabbé, Renée Soutendijk en Olga Zuiderhoek.

3️⃣ Kijkers waren erg enthousiast over de film. Zo geven IMDb-stemmers de film een dikke 7,3 en regende het op social media positieve reacties. Hieronder vind je een greep hieruit.

‘Neem Me Mee’ komt deze week naar Netflix

Netflix kondigt de komst van de film nog maar net aan, maar toch kun je hem al deze week op je kijklijst zetten. Neem Me Mee is namelijk vanaf donderdag 4 juli te zien. Op die dag kun je de film dus voor het eerst zonder aanvullende kosten kijken. Het is overigens niet de enige grote titel die in juli zijn weg naar Netflix weet te vinden. Ook horrorfilm Barbarian (4 juli), dramafilm Babylon (6 juli), klassieker Titanic (15 juli) en romcom Anyone But You (18 juli) staan op het programma.

Meer weten over de nieuwste films en series? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

→ Kun je niet wachten? Bekijk direct Neem Me Mee op Pathé Thuis 🚌

Meer informatie over de film

Zes 70-plussers, onbekenden van elkaar, gaan samen op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Nog voor hun busje de landsgrens passeert, is er al onenigheid; met elkaar en met de jonge reisleider Thijs die de organisatie zwaar onderschat heeft. Als de reis vordert en het gezelschap elkaar beter leert kennen, ontstaat er toch een onverwachte vriendschap tussen de reisgenoten. Ze genieten, delen geheimen en onzekerheden, mijmeren, steunen elkaar en stappen zelfs buiten hun comfort zone. Je bent ten slotte nooit te oud voor nieuwe ervaringen.

TitelNeem Me Mee
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 44 minuten
TaalNederlands
CategorieKomedie
RegisseurWill Koopman
CastJeroen Krabbé, Renée Soutendijk, Olga Zuiderhoek, Kees Hulst, Helen Kamperveen, Geert de Jong, Minne Koole

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.