Gloednieuwe realityserie ‘Nederlandse Powervrouwen’ nu te zien

Vijf vrouwen van Nederlandse bodem die hun eigen succes gecreëerd hebben staan centraal in de gloednieuwe Viaplay-realityserie Nederlandse Powervrouwen. We volgen de totaal verschillende levens van Abbey Hoes, Lale Gül, Sharon Dijksma, José Woldring en Zeynep Dag. Hoe zijn zij gekomen waar ze nu zijn? En hoe zijn ze nu eigenlijk écht? Sinds vrijdag 18 november zie je het op Viaplay.

Meld je nu aan bij Viaplay en krijg gratis F1 TV Pro in een lidmaatschap met alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Deze powervrouwen doen mee aan de nieuwe Viaplay-serie

In de gloednieuwe Viaplay-documentaireserie volgen we vijf vrouwen die allemaal een passie voor hun werk delen en de drive hebben om tot het uiterste te gaan. Het leuke is dat we nu eens niet alleen zien wát deze powervrouwen doen, maar ook hoe ze op deze positie terechtgekomen zijn. We volgen de vrouwen op de voet, in de spotlights maar ook thuis, om ze zo voor het eerst écht te leren kennen.

Een van de vrouwen die meedoet is actrice Abbey Hoes, bekend van onder meer Costa!! en Dertigers. Ondanks dat ze pas 28 jaar oud is heeft ze al 22 films en 18 tv-series op haar naam staan, waarmee ze ook al twee Gouden Kalveren in de wacht sleepte. Samen met haar moeder bepaalt ze strategisch haar carrièrepad, want ze vindt dat ze nog lang niet aan de top is. De andere vrouwen die we volgen zijn PR-koningin José Woldring, schrijver en vrijheidsstrijder Lale Gül, burgermeester Sharon Dijksma en schoenenontwerper Zeynep Dag. Bekijk hieronder alvast de eerste beelden om in de stemming te komen.

‘Nederlandse Powervrouwen’ verscheen op 18 november op Viaplay

Op vrijdag 18 november 2022 vond de exclusieve première van de serie op Viaplay plaats. Vanaf deze datum kun je direct naar de eerste twee afleveringen kijken, waarna de andere episodes van de zesdelige serie in de weken daarna volgen. Al met al levert dit het volgende uitzendschema op.

AfleveringWeekdagDatumNederlandse tijd
1Vrijdag18 november 202200:00 uur ’s nachts
2Vrijdag18 november 202200:00 uur ’s nachts
3Vrijdag25 november 202200:00 uur ’s nachts
4Vrijdag2 december 202200:00 uur ’s nachts
5Vrijdag9 december 202200:00 uur ’s nachts
6Vrijdag16 december 202200:00 uur ’s nachts

Meer informatie over de serie

In de zesdelige serie maken we uitgebreid kennis met prijswinnende actrice Abbey Hoes, bestsellerauteur en vrijheidsstrijder Lale Gül, burgermeester Sharon Dijksma, PR-koningin José Woldring en schoenontwerpster Zeynep Dag, die allemaal hun eigen succes hebben gecreëerd. Ieder hebben ze een totaal ander leven, maar ze delen de passie voor hun werk en de drive om tot het uiterste te gaan.

TitelNederlandse Powervrouwen
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality
DeelnemersAbbey Hoes, José Woldring, Lale Gül, Sharon Dijksma, Zeynep Dag

Synopsis: Viaplay

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.