Deze Nederlandse acteur heeft een rol te pakken in ‘The Night Agent’ seizoen 2

We wachten allemaal met smart op het tweede seizoen van The Night Agent op Netflix. De bloedstollende actieserie wist vorig jaar heel seriekijkend Nederland in de ban te houden en gelukkig werden er razendsnel nieuwe afleveringen besteld. Inmiddels komen er steeds meer details naar buiten over seizoen 2, zo ook dat er een Nederlandse acteur in te zien zal zijn.

Nieuw castlid ‘The Night Agent’ is Nederlandse acteur

Seizoen 1 van The Night Agent draaide om Peter Sutherland, die als beginnende FBI-agent in de kelder van het Witte Huis de verantwoordelijkheid kreeg over een telefoon die nooit overging. Toen hij wel begon te rinkelen, raakte Peter al snel betrokken bij een wereldwijde samenzwering. Seizoen 2 zal een compleet andere verhaallijn volgen, met nieuwe personages en dus nieuwe acteurs. Gabriel Basso (Peter Sutherland) en Luciane Buchanan (Rose) zijn er wel bij, maar daar houdt het qua bekende gezichten uit het eerste seizoen waarschijnlijk op.

Dat betekent dat er een hoop nieuwe personages geïntroduceerd worden en eentje daarvan wordt gespeeld door een Nederlandse acteur. Marwan Kenzari kruipt in de huid van een soldaat die gedwongen wordt een ‘night agent’ te worden als hem een misdaad die hij niet gepleegd heeft in de schoenen wordt geschoven.

Marwan Kenzari timmert al een tijdje internationaal aan de weg. Zag je hem eerst nog in Nederlandse producties als Loft, Rabat en Hartenstraat, tegenwoordig schittert hij in blockbusters als Murder on the Orient Express, Aladdin en Black Adam. En binnenkort dus in The Night Agent.

Wanneer verschijnt ‘The Night Agent’ seizoen 2 eigenlijk?

We moeten nog even geduld hebben. Vorige maand heeft Netflix laten weten dat de opnames eindelijk begonnen zijn. De première van de nieuwe afleveringen is in 2024 gepland, maar een exacte datum is er nog niet. Als we meer te weten komen, hoor je het natuurlijk direct van ons via je mail en onze social media-kanalen.

🚨 Kun je niet wachten? Lees ons artikel met vergelijkbare series → Dit zijn de 5 beste series om te kijken na ‘The Night Agent’.

Verhaal en trailer van de serie

Een waakzame FBI-agent heeft nachtdienst bij een noodnummer en krijgt een telefoontje waarmee hij in een gevaarlijke samenzwering rond een mol in het Witte Huis belandt.


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.