EK Waterpolo (M): ‘Nederland vs. Slovenië’ live kijken op tv en online | Dinsdag 9 januari 2024

De allerlaatste groepswedstrijd voor de Nederlandse waterpolomannen staat op de planning. Veel sportliefhebbers vragen zich af hoe ze de wedstrijd tussen Nederland en Slovenië op het EK Waterpolo voor mannen op tv en online kijken kunnen op 9 januari 2024 om 20:15 uur. In dit artikel geven wij aan of de wedstrijd op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender de matches van de Nederlandse waterpolomannen eventueel ook vertoont.

Waar kun je de wedstrijd tussen Nederland en Slovenië op het EK Waterpolo voor mannen online kijken? (Dinsdag 9 januari 2024)

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote zwemwedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de wedstrijd tussen Nederland en Slovenië op het EK Waterpolo voor mannen per videodienst in Nederland. Ook zijn we verder in dit eindtoernooi gedoken en vind je hier het complete speelschema, zodat je helemaal op de hoogte bent voordat je begint met kijken.

NLZIET➡️ Ga meteen naar de wedstrijd tussen Nederland en Slovenië bij NLZIET. Hier kun je via NOS Studio Sport op alle dagen naar beelden van het Europees kampioenschap kijken. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 14 dagen gratis.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen eigen sportabonnementen met waterpolowedstrijden aan in Nederland.
⛔️ discovery+Hoewel deze streamingdienst van veel sporten de uitzendrechten in Nederland in handen heeft, is dit bij waterpolo niet het geval.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als waterpolo te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar dit Europees kampioenschap waterpolo is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je het EK Waterpolo jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeHelaas is het ook niet mogelijk om bij SkyShowtime naar het EK Waterpolo te kijken.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn waterpolowedstrijden er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen uit de waterpolowereld worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Tv-zenders die de wedstrijd tussen Nederland en Slovenië op het EK Waterpolo voor mannen uitzenden

Net als bij het WK Waterpolo en het WK Zwemmen in 2023, zal de NOS beelden van het toernooi vertonen. Via het sportkanaal op NPO 1 doen zij naar alle waarschijnlijkheid ook dit jaar rechtstreeks verslag en worden er op verschillende dagen live beelden uitgezonden van het toernooi. Doordat het Europees kampioenschap live op tv te volgen is, kun je ook via NLZIET de wedstrijden gemakkelijk volgen, waaronder de match tussen Nederland en Slovenië. 👉 Ga direct naar het EK Waterpolo bij NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis een abonnement uitproberen.

Meer informatie over het EK Waterpolo voor mannen

CompetitieEK Waterpolo
SportWaterpolo
DatumDonderdag 4 januari tot en met dinsdag 16 januari 2024
LocatieKroatië

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.