WK Waterpolo (V): ‘Nederland vs. Kazachstan’ live kijken op tv en online | Dinsdag 6 februari 2024

Het WK Waterpolo is voor de Nederlandse waterpolovrouwen van start gegaan. Veel sportliefhebbers vragen zich dan ook af hoe ze de wedstrijd tussen Nederland en Kazachstan op het WK Waterpolo voor vrouwen op tv en online kijken kunnen op dinsdag 6 februari 2024 om 14:30 uur. In dit artikel geven wij aan of de wedstrijd op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender de matches van de Nederlandse waterpolovrouwen eventueel ook vertoont.

Waar kun je de wedstrijd tussen Nederland en Kazachstan op het WK Waterpolo voor vrouwen online kijken op dinsdag 6 februari 2024?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote zwemwedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de wedstrijd tussen Nederland en Kazachstan op het WK Waterpolo voor vrouwen per videodienst in Nederland. Ook zijn we dieper op het toernooi ingedoken. Zo ben je helemaal op de hoogte voordat je begint met kijken.

NLZIET➡️ Ga meteen naar NOS Studio Sport bij NLZIET. De televisierechten van deze WK-matches liggen bij de NOS. Via Studio Sport kunnen zij ervoor kiezen om de volledige match uit te zenden of alleen de highlights op het einde van de dag. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 14 dagen gratis.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen eigen sportabonnementen met waterpolowedstrijden aan in Nederland.
⛔️ discovery+Hoewel deze streamingdienst van veel sporten de uitzendrechten in Nederland in handen heeft, is dit bij waterpolo niet het geval.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als waterpolo te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar dit WK Waterpolo is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je het WK Waterpolo jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeHelaas is het ook niet mogelijk om bij SkyShowtime naar het WK Waterpolo te kijken.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn waterpolowedstrijden er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen uit de waterpolowereld worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.
✔️ Eurovision SportJe kunt hier bij Eurovision Sport naar de volledige wedstrijd tussen Nederland en de Verenigde Staten kijken op dinsdag 6 februari 2024 om 14:30 uur Nederlandse tijd. Dit internationale platform zendt de hele match uit. Goed om te weten: je moet voor het kijken wel een (gratis) account aanmaken en je e-mailadres verifiëren, maar dat is simpel en vlot geregeld.
⭕️ NOSHet is enkel bij wedstrijden van Oranje tevens mogelijk om hier de online livestream van de NOS te bekijken. Je vindt de matches op de website en in de app van de omroep. Andere uitzendingen van het wereldkampioenschap worden er dus helaas niet vertoond.

Tv-zenders die de wedstrijd tussen Nederland en Kazachstan op het WK Waterpolo voor vrouwen uitzenden

Net als bij het EK Waterpolo, zal de NOS waarschijnlijk highlights van het toernooi vertonen. Via sportuitzendingen op de NPO doen zij graag zo veel mogelijk rechtstreeks verslag op de belangrijkste momenten, maar hierbij wordt wel bepaald welke match populair genoeg is om te vertonen. Daarom worden er soms enkel highlights aan het einde van de dag uitgezonden.

Alles wat live op tv te volgen is, kun je ook via NLZIET gemakkelijk kijken. Daaronder vallen dus eventueel ook de matches van de Oranje waterpolovrouwen tijdens hun avontuur in Doha. 👉 Ga direct naar het WK Waterpolo bij NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis een abonnement uitproberen.

Meer informatie over het WK Waterpolo voor vrouwen

CompetitieWK Waterpolo
SportWaterpolo
DatumZondag 4 februari tot en met vrijdag 16 februari 2024
LocatieDoha, Qatar

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.