WK play-off handbal ‘Nederland vs. Griekenland’: live kijken op tv en online | Zondag 12 mei 2024

Er volgen twee belangrijke wedstrijden voor de Nederlandse handbalmannen. Veel sportliefhebbers vragen zich af hoe ze de WK play-off tussen Griekenland en Nederland op tv en online kijken kunnen op zondag 12 mei 2024 om 15:55 uur Nederlandse tijd. Het land met het beste resultaat na deze laatste wedstrijd krijgt een ticket voor het WK Handbal 2025 in Kroatië, Denemarken en Noorwegen. In dit artikel geven wij aan of deze wedstrijd op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender de kwalificatiewedstrijd eventueel ook vertoont.

Waar kun je de WK play-off tussen Nederland en Griekenland op zondag 12 mei 2024 online kijken?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote handbalwedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de WK play-off tussen Nederland en Griekenland per videodienst in Nederland.

NLZIET➡️ Ga direct naar de WK play-off Nederland vs. Griekenland via NLZIET. De NOS heeft de uitzendrechten van de WK play-off wedstrijden van de Nederlandse handbalmannen in handen. Dit betekent dat de wedstrijd op zondag 12 mei om 15:55 uur op NPO 1 live op tv wordt uitgezonden.
Ziggo SportAlle wedstrijden tijdens het WK Handbal voor mannen en het EK Handbal voor vrouwen worden via de oranje provider uitgezonden. Helaas vallen daar niet de play-offs onder, waardoor deze wedstrijd niet op de streamingdienst is te zien.
ViaplayHoewel via deze streamingdienst de Duitse handbalcompetitie te zien is, wordt de WK-kwalificatie hier niet uitgezonden.
⛔️ discovery+Helaas is het bij deze streamingdienst niet mogelijk om naar handbal te kijken. Wel kun je hier voor andere sporten terecht, waaronder wielrennen en golf.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als handbal te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar deze handbalwedstrijd is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ SkyShowtimeHelaas is het ook niet mogelijk om naar handbal te kijken via SkyShowtime.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze handbalwedstrijd jammer genoeg niet zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen uit de handbalwereld worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Tv-zender die de wedstrijd tussen Nederland en Griekenland uitzendt

De Nederlandse handbalmannen nemen het tijdens de WK play-off op tegen Griekenland. De match wordt op tv door de NPO uitgezonden op het eerste kanaal (NPO 1). Doordat de wedstrijd tussen Nederland en Griekenland direct op televisie te volgen is, kun je het gehele duel via NLZIET online volgen.

➡️ Ga direct naar de wedstrijd Nederland vs. Griekenland op NLZIET.

Meer informatie over de WK play-off

CompetitieWK play-off
SportHandbal
DatumZondag 12 mei 2024
Locatie🇳🇱 Nederland

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.