Live stream: Nederland – Costa Rica (Vrouwen) | 11 november 2022

In het internationale vrouwenvoetbal is er een vriendschappelijke wedstrijd aangebroken van onze eigen Oranjeleeuwinnen: Nederland – Costa Rica. De wedstrijd wordt vanavond, op vrijdag 11 november 2022, om 20:00 uur gespeeld in het Utrechtse Stadion Galgenwaard. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Nederland – Costa Rica online kijken: live stream van de wedstrijd vrouwenvoetbal op vrijdag 11 november 2022 om 20:00 uur

De uitzending van Nederland – Costa Rica wordt vanavond enkel door ESPN verzorgd: vrijdagavond om 20:00 uur op tv bij ESPN 3. De meeste kanalen van deze sportzender zijn doorgaans betaald bij providers, maar via Canal Digitaal kun je gratis ESPN kijken tijdens je eerste week omdat alle vier de kanalen standaard in elk pakket zitten. Je kijkt dan live en terug naar alle sportwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 60+ tv-zenders en meer.

ESPN➡️ Ga meteen naar Nederland – Costa Rica via ESPN bij Canal Digitaal. De TV App maakt het mogelijk om geen voetbalmoment te missen, omdat je alléén hier ESPN Compleet zonder aanvullende kosten kunt kijken binnen elk basispakket. Je betaalt bovendien €0,00 voor de eerste week.
ZiggoJe vindt hier standaard één gratis zender met een selectie van wedstrijden en programma’s, maar daar valt ESPN 3 niet onder. Hiervoor kun je wel ESPN Compleet erbij aanschaffen. Je kijkt nu 6 maanden met 50% korting. 👉 Bekijk nu ESPN bij Ziggo.
KPNOok bij deze provider krijg je één gratis zender, maar heb je voor deze wedstrijd het totale pakket ESPN Compleet nodig. Nu met tot €12,50 combinatiekorting per maand. 👉 Bekijk nu ESPN bij KPN.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen sportabonnementen aan in Nederland.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1, hockey, Premier League – en Bundesliga-voetbal en darts, maar momenteel zijn de wedstrijden uit het internationale vrouwenvoetbal er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van internationaal vrouwenvoetbal worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Op tv naar de wedstrijd kijken

Je kunt de wedstrijd overigens via de app of tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. Verder is het goed om te weten dat je in het overzicht van alle wedstrijden van voetbal vandaag precies vindt welke match op welke dag & tijd in het programma staat. Je vindt in de tabel de uit- en thuisteams, competitie en waar het te zien is op tv + online.

Highlights OranjeLeeuwinnen - Noorwegen (11/10/2022)

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Nederland vs. Costa Rica

Heb je de partij afgelopen vrijdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor Nederland – Costa Rica terecht bij ESPN. Bij dit video on demand-platform is het mogelijk om de match tot 7 dagen terug te kijken, zoals hier bij Canal Digitaal uitgelegd wordt. Zoals we in het overzicht bovenaan dit artikel uitlegden, krijg je bij deze providers tevens ESPN standaard zonder aanvullende kosten binnen elk pakket.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Nederland Costa Rica’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.


  • Hoe laat is de wedstrijd Nederland Vrouwen – Costa Rica Vrouwen vandaag (vrijdag 11 november 2022)?

    De aftrap van deze partij in het internationale vrouwenvoetbal is in de avond om 20:00 uur in het Stadion Galgenwaard in Utrecht.

  • Via welke zender van op tv wordt Nederland – Costa Rica (Vrouwen) vanavond uitgezonden?

    De wedstrijd wordt uitgezonden op de tv-zender ESPN 3. Hierdoor kun je via je televisie bij je provider en online naar de partij tussen de teams kijken met een live stream, zoals in dit artikel wordt beschreven.


Afbeelding ter illustratie

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.