Goed om te weten: de muzikale serie ‘Nashville’ is nu compleet te bingewatchen

Voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe serie om te bingewatchen, hebben we hier een heerlijke kijktip. Op Canal+ Series is onlangs Nashville verschenen. Deze serie volgt country-zangeressen en rivalen Rayna Jaymes en Juliette Barnes, die hun zangcarrières alleen nog maar lijken te kunnen redden door samen te werken. Volgens kijkers en critici is dit een echte aanrader die je zeker op je kijklijst moet zetten.

→ Meld je nu aan bij Canal Digitaal en kijk gratis de eerste week live en terug naar alle voetbalwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 60+ tv-zenders en meer ✅

Hier gaat de muzikale dramaserie ‘Nashville’ over

De Amerikaanse serie Nashville werd van 2012 tot 2018 uitgezonden en was enorm populair. Kijkers geven de serie gemiddeld een 7,7 op IMDb en ook 91% van de critici vond het een aanrader. Dit is dus absoluut een titel die op je kijklijst moet zetten, mocht je hem nog niet gezien hebben. Maar dan is het wel belangrijk om even te weten waar het over gaat.

Rayna Jaymes was ooit de Queen of Country Music, maar heeft tegenwoordig moeite om relevant te blijven. Om in de spotlights te blijven, zal ze moeten samenwerken met opkomende zangeres Juliette Barnes. De twee zijn eigenlijk rivalen en Juliette is vastbesloten Rayna’s plek bovenaan de hiërarchie in te pikken, dus dat hun samenwerking voor veel drama zal zorgen staat vast. De grootste rollen worden vertolkt door Hayden Panettiere (Heroes) als Juliette en Connie Britton (The White Lotus) als Rayna.

Drie redenen om de serie te kijken:
1️⃣ Kijkers noemen de serie indrukwekkend, origineel en zeer vermakelijk
2️⃣ Met 124 afleveringen perfect voor als je op zoek bent naar een wat langere serie
3️⃣ De regie werd gedaan door Thelma & Louise-maker Callie Khouri

‘Nashville’ is nu te bingewatchen

Alle zes seizoenen van Nashville, in totaal dus 124 afleveringen, zijn onlangs aan het aanbod van Canal+ Series toegevoegd. Mocht je op zoek zijn naar een langere serie, dan is dit zeker een aanrader. Bingewatchen behoort direct tot de mogelijkheden. Heb je geen abonnement op Canal+ Series? Bij deze streamingdienst kijk je de eerste week gratis, waarna je vanaf €14,95 per maand al een abonnement kan afsluiten.

Met dit abonnement kan je niet alleen naar tientallen films en series kijken, maar krijg je ook toegang tot ruim 60 tv-zenders en ESPN Compleet, om ook naar alle Eredivisiewedstrijden te kunnen kijken (plus de Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Europa League, Conference League, grote Amerikaanse sportcompetities als de NBA, NHL, NFL, MLB en nog veel meer).

NASHVILLE on CMT | Official Trailer feat. Connie Britton and Hayden Panettiere

Meer informatie over de serie

In het hart van de country muziek, Nashville, Tennessee, volgen we de opkomende zangeres en songwriter, Juliette Barnes, die alles op alles zet om een superster te worden, terwijl ze de aandacht trekt van de ervaren, maar uitgebluste zangeres Rayna Jaymes.

TitelNashville
Jaar2012-2018
SoortSerie
Duur6 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Muziek, Romantiek
IMDb7,7 uit 27.000 stemmen
RegisseurCallie Khouri
CastHayden Panettiere, Clare Bowen, Charles Esten, Jonathan Jackson, Sam Palladio, Lennon Stella, Maisy Stella, Chris Carmack, Connie Britton, David Alford, Ed Amatrudo, Eric Close, Kourtney Hansen, Will Chase, Aubrey Peeples

Synopsis: Canal+ Series

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.