Waar kun je de film ‘Narcosis’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Narcosis (2022) online kijken kunnen. Deze dramafilm was het afgelopen jaar de Nederlandse Oscarinzending in de categorie van International Feature Film. Het draait om een hecht gezin dat ontwricht raakt als de vader na een professionele duik niet meer boven water komt. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Narcosis’ (2022) online kijken?

Narcosis was vanaf 20 oktober 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Bekijk direct Narcosis bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst heeft de Nederlandse film op 25 januari 2023 toegevoegd aan haar aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Narcosis niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Narcosis nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Narcosis’ (2022)

Een hecht gezin raakt ontwricht wanneer de vader tijdens een professionele duik niet meer bovenkomt. Geen begrafenis, geen afscheid, alleen een huis vol herinneringen. Gebukt onder het ongrijpbare verlies, ontwijkt Merel de dood van haar man en alles wat er mee te maken heeft. Haar jonge kinderen raken hierdoor verstrikt in hun zoektocht naar antwoorden, waardoor het gezin uiteindelijk hard tot stilstand komt. Merel heeft geen andere keuze dan het verlies op haar eigen unieke manier onder ogen te komen, om samen weer aan een nieuw leven te kunnen beginnen.

NARCOSIS - Officiële NL trailer

Streaming informatie over de film

TitelNarcosis
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 52 minuten
TaalNederlands
CategorieDrama
RegisseurMartijn de Jong
CastThekla Reuten, Fedja van Huêt, Sepp Ritsema, Lola van Zoggel

Synopsis: September Film Distribution

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.