Derde en laatste seizoen van ‘Narcos: Mexico’ staat nu op Netflix

Sinds februari 2020 is het tweede deel van Narcos: Mexico te zien op Netflix, maar 1½ jaar later zijn fans nog steeds aan het wachten op de lancering van een nieuw seizoen. Inmiddels weten we dat de nieuwe afleveringen op 5 november 2021 naar Netflix komen en dat het derde seizoen het laatste van de serie zal zijn. Bekijk hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Narcos: Mexico seizoen 3 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van Narcos: Mexico over?

In het tweede seizoen van Narcos: Mexico ging het verhaal van Miguel Ángel Félix Gallardo verder, nu de Godfather van het eerste Mexicaanse kartel – het Guadalajara kartel – terwijl hij worstelt om de controle te behouden, zijn imperium te laten groeien, en de verraad en opofferingen die hij moest maken op zijn weg naar El Padrino te verzoenen. Naarmate de wrijving tussen de verschillende “plazas” van zijn kartel toeneemt, verliest Féix steeds meer controle over de situatie. Ondertussen brengt de dood van DEA-agente Kiki Camarena door toedoen van het kartel en corrupte politici een hagelbui van vergelding naar Mexico. “Operatie Leyenda” geleid door de hardnekkige DEA agent Walt Breslin, wiens methodes niet altijd volgens het boekje zijn, richt zich op Félix Gallardo en zijn belangrijkste luitenanten, wat de instabiliteit en volatiliteit van het kartel nog vergroot.

Jaar: 2018
Soort: Serie
Duur: 3 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama
IMDb: 8,4 uit 66.000 stemmen
Cast: Scoot McNairy, José María Yazpik, Alejandro Edda, Diego Luna, Fernanda Urrejola
Bestellen: Bekijk direct op Bol.com
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Narcos: Mexico seizoen 3 op Netflix in Nederland?

Eindelijk werd op 13 september 2021 bekendgemaakt via een tweet van @Netflix dat het derde seizoen eraan zit te komen.

In de tweet meldde Netflix: “Het derde en laatste seizoen van Narcos: Mexico gaat op 5 november in première”.

➝ Vergelijkbare series met Narcos: Mexico vind je hier 🍿

Komt er een Narcos: Mexico seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Zoals in de eerdergenoemde tweet te lezen was, zal het derde deel van Narcos: Mexico helaas ook het laatste seizoen. Er zal geen vierde set afleveringen worden gemaakt door Netflix.

Welke teaser of trailer is er van Narcos: Mexico seizoen 3?

Bekijk hieronder de officiële trailer van het derde seizoen van Narcos: Mexico.