Narcos Mexico seizoen 3 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Sinds februari 2020 is het tweede deel van Narcos: Mexico te zien op Netflix Nederland. Fans zijn benieuwd of er ook een derde seizoen zal volgen. Bekijk hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Narcos Mexico S3 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Narcos Mexico over?

Narcos: Mexico onderzoekt de oorsprong van de moderne drugsoorlog door terug te gaan naar zijn roots, beginnend in een tijd dat de Mexicaanse drugswereld een losse en ongeorganiseerde confederatie van onafhankelijke telers en handelaars was. Wees getuige van de opkomst van het Guadalajara-kartel in de jaren 1980 toen Félix Gallardo het roer overnam en handelaren zich verenigde om een imperium te bouwen. Wanneer DEA-agent Kiki Camarena zijn vrouw en jonge zoon van Californië naar Guadalajara verhuist om een nieuwe functie aan te nemen, ontdekt hij al snel dat zijn opdracht een grotere uitdaging zal zijn dan hij zich ooit had kunnen voorstellen. Terwijl Kiki informatie verzamelt over Félix en meer verstrikt raakt in zijn missie, ontvouwt zich een tragische reeks van gebeurtenissen die de drugshandel en de oorlog ertegen de komende jaren beïnvloeden.

De serie Narcos Mexico is ook op IMDb te vinden.

Wanneer komt Narcos Mexico seizoen 3 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Narcos Mexico seizoen 3 op Netflix Nederland?

Helaas is het nog niet zeker of, en zoja wanneer, er een derde seizoen van Narcos Mexico zal volgen op Netflix Nederland. Zodra we meer weten, zal het op deze pagina bekendgemaakt worden.

Vergelijkbare series met Narcos Mexico zijn hier te vinden.

Komt er een Narcos Mexico seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg is het nog niet bekend of er überhaupt een seizoen 3 zal komen, dus S4 is ook nog geen zekerheid. We houden je op deze pagina op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Welke teaser of trailer is er van Narcos Mexico seizoen 3?

Helaas is er nog geen trailer van een eventueel derde seizoen, maar je kan wel vast opwarmen door naar de beelden van S2 te kijken!