Narcos Mexico seizoen 2 staat nu op Netflix

In de Narcos reeks is ook de Mexicaanse versie een groot succes. Gelukkig staat inmiddels ook seizoen 2 van Narcos Mexico sinds 13 februari 2020 op Netflix Nederland! Bekijk hieronder wat we weten over het nieuws, de trailer en de datum van Narcos Mexico S2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Narcos Mexico over?

Narcos: Mexico onderzoekt de oorsprong van de moderne drugsoorlog door terug te gaan naar zijn roots, beginnend in een tijd dat de Mexicaanse drugswereld een losse en ongeorganiseerde confederatie van onafhankelijke telers en handelaars was. Wees getuige van de opkomst van het Guadalajara-kartel in de jaren 1980 toen Félix Gallardo het roer overnam en handelaren zich verenigde om een imperium te bouwen. Wanneer DEA-agent Kiki Camarena zijn vrouw en jonge zoon van Californië naar Guadalajara verhuist om een nieuwe functie aan te nemen, ontdekt hij al snel dat zijn opdracht een grotere uitdaging zal zijn dan hij zich ooit had kunnen voorstellen. Terwijl Kiki informatie verzamelt over Félix en meer verstrikt raakt in zijn missie, ontvouwt zich een tragische reeks van gebeurtenissen die de drugshandel en de oorlog ertegen de komende jaren beïnvloeden.

De serie Narcos Mexico is ook op IMDb te vinden.

Wanneer komt Narcos Mexico seizoen 2 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Narcos Mexico seizoen 2 op Netflix Nederland?

Sinds 13 februari 2020 staat Narcos Mexico seizoen 2 online op Netflix Nederland!

Komt er een Narcos Mexico seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Helaas weten we nog niets van de duur van de serie na het tweede deel. Zodra er meer bekend wordt gemaakt over een eventueel derde seizoen, zullen we dat op de pagina over Narcos Mexico seizoen 3 op Netflix laten weten.

In de tussentijd zijn vergelijkbare series met Narcos Mexico hier te vinden.

Welke teaser of trailer is er van Narcos Mexico seizoen 2?

Niemand is onaantastbaar. De eerste beelden zijn vrijgegeven, dus maak je klaar voor de komst van Narcos Mexico S2!