Live stream: Napoli – Eintracht Frankfurt | 15 maart 2023 | Champions League

In het hoogste Europese bekertoernooi—de Champions League—is inmiddels alweer de achtste finale aangebroken en er staan weer mooie wedstrijden op het programma. Benieuwd wanneer en waar je Napoli – Eintracht Frankfurt kunt kijken? De partij wordt gespeeld op woensdag 15 maart 2023 om 21:00 uur Nederlandse tijd in het stadion van de thuisploeg uit Italië: het Stadio Diego Armando Maradona. De uitslag van de uitwedstrijd was 0-2 voor de Napolitanen, dus de ploeg uit Duitsland zal deze achterstand op vijandige grond goed moeten maken om de volgende ronde te kunnen bereiken. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream de match kunt zien.

Napoli – Eintracht Frankfurt online kijken: live stream van de wedstrijd op woensdag 15 maart 2023 om 21:00 uur Nederlandse tijd

De achtste finale van de Europese Champions League is inmiddels in volle gang. De meeste uitzendingen van het miljoenenbal worden dit seizoen door Ziggo Sport verzorgd. Ook de match tussen het team uit Napels (Italië) en de tegenstanders uit Frankfurt (Duitsland) wordt woensdag om 21:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland.

Ziggo Sport➡️ Ga meteen naar Napoli – Eintracht Frankfurt bij Ziggo Sport Voetbal. Bij het hoofdkanaal van deze aanbieder worden de wedstrijden uit de Champions League in Nederland uitgezonden. Deze zender is ook beschikbaar via andere providers als KPN, T-Mobile en Canal Digitaal.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay kun je onder andere kijken naar het Engelse Premier League– en het Duitse Bundesliga-voetbal, maar Europees voetbal is er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Champions League worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen als ze niet lineair op de televisiekanalen van RTL worden uitgezonden.

Je kunt de wedstrijd overigens via de app of tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. Verder is het goed om te weten dat je in het overzicht van alle wedstrijden van voetbal vandaag precies vindt welke match op welke dag & tijd in het programma staat. Je vindt in de tabel de uit- en thuisteams, competitie en waar het te zien is op tv + online.

JETZT ERST RECHT! Trailer vor Napoli - Eintracht I Champions League

Opstellingen van Napoli (Italië) en Eintracht Frankfurt (Duitsland) tijdens deze achtste finale in de Champions League

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze wedstrijd in de Champions League. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Napoli vs. Eintracht Frankfurt staat woensdag om 21:00 uur Nederlandse tijd op de planning, dus we verwachten rond 8 uur ‘s avonds te horen wie de basisspelers zijn.

🔵 Opstelling Napoli: nog niet bekend

⚫️ Opstelling Eintracht Frankfurt: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Napoli vs. Eintracht Frankfurt

Heb je de partij afgelopen woensdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Je kunt veelal de samenvatting van de wedstrijd online vinden. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Napoli Eintracht Frankfurt Champions League’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Alle wedstrijden van de Champions League in 2023 op tv en online kijken met een live stream

De Champions League is dit jaar in handen van Ziggo Sport, een provider die met zijn video on demand-platform ook onderdeel uitmaakt van het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo volg je via NLZIET meerdere wedstrijden van de Europa League en Conference League en kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga.


  • Hoe laat is de wedstrijd Napoli – Eintracht Frankfurt vandaag (woensdag 15 maart 2023)?

    De aftrap van deze achtste finale in de Champions League is in de avond om 21:00 uur Nederlandse tijd in het Stadio Diego Armando Maradona in Italië.

  • Via welke zender op tv wordt de wedstrijd Napoli vs. Eintracht Frankfurt vanavond uitgezonden?

    De wedstrijd wordt uitgezonden op de tv-zender Ziggo Sport bij verschillende providers, maar het is daarnaast ook via meerdere kanalen mogelijk om online naar de partij tussen de teams te kijken met een live stream zoals in dit artikel wordt beschreven.