Waar kun je de podcast ‘Napleiten’ luisteren?

Veel podcastliefhebbers vragen zich af hoe ze de podcast ‘Napleiten’ luisteren kunnen. Deze productie met strafpleiter Christian Flokstra en misdaadjournalist Wouter Laumans wist de winst mee naar huis te nemen in de categorie ‘True Crime’ tijdens de Dutch Podcast Awards 2022 en won zelfs het jaar daarop de prijs voor ‘Beste podcast van Nederland’. In dit artikel geven wij aan of deze podcast op het moment van schrijven te beluisteren is op audiostreamingdiensten als Podimo, Spotify, Google en Apple Podcasts of dat streaming op een ander platform mogelijk is.

Bij welke streamingdienst kun je naar ‘Napleiten’ luisteren?

Meerdere populaire podcasts zijn recentelijk verhuisd van een brede beschikbaarheid op al je favoriete apps naar het exclusieve aanbod van de podcastapp Podimo. Bij de podcast ‘Napleiten’ is dat echter niet het geval, maar hun extra afleveringen van Pro Forma zijn wél exclusief bij Podimo te vinden. In de onderstaande tabel vind je overzichtelijk op welke audiostreamingdienst je momenteel naar de eerdergenoemde podcast kunt luisteren.

✅ PodimoHier kun je naar alle afleveringen luisteren en de extra episodes van Pro Forma zijn hier zelfs exclusief te vinden.
▶️ SpotifyIn de grote bibliotheek van Spotify’s muziek en podcasts is deze show ook terug te vinden, maar de extra afleveringen van Pro Forma staan niet op deze audiostreamingdienst.
▶️ Apple PodcastsBij Apple Podcasts kun je tevens luisteren naar alle afleveringen van de normale podcast, maar niet naar de aanvullende episodes.
▶️ Google PodcastsGoogle Podcasts heeft deze productie ook aan haar aanbod toegevoegd, maar Pro Forma staat hier niet op.

Verhaal van ‘Napleiten’

Misdaadjournalist Wouter Laumans en strafpleiter Christian Flokstra praten met advocaten en officieren van justitie over bijzondere zaken die hen altijd zullen bijblijven. In deze podcast geven advocaten en officieren van justitie voor het eerst een unieke inkijk in geruchtmakende strafprocessen.

Streaming informatie over de podcast

TitelNapleiten
Jaar2021-
SoortPodcast
TaalNederlands
CategorieTrue crime
PresentatorenWouter Laumans, Christian Flokstra

Synopsis: Podimo