Tweede seizoen van Naked Attraction is nu van start op discovery+

Ben jij bij het daten ook stiekem vanaf het begin al benieuwd wat er écht onder iemands kleren te zien is? Één van de populairste en meest taboedoorbrekende programma’s op de streamingdienst voor real-life entertainment is toe aan een tweede deel! Sinds 22 februari is het tweede seizoen van Naked Attraction op discovery+ namelijk van start gegaan en direct zijn vier afleveringen van 45 minuten per stuk online te bekijken.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken ✅

Naked Attraction (2 seizoenen) op discovery+

In een datingwereld waarin gefilterde foto’s, pushup-beha’s en gepimpte online profielen steeds verder van de werkelijkheid af komen te staan, gaat Naked Attraction terug naar de naakte waarheid. Letterlijk. De single-deelnemer wordt tegenover zes potentiële partners gezet die naakt achter een scherm staan. Stukje bij beetje worden de blote lichamen onthuld en bij elke stap wijst de deelnemer een kandidaat af.

Aflevering 1: Dom en Izzy

Een zoon werd aangemeld door zijn moeder en een studente vindt haar een geweldige vangst.

Aflevering 2: Marly en Adam

Een student blijft weg van bad boys, en een man hunkert naar een vrouw zonder geheimen.

Aflevering 3: Adele en Jack

Een overlevende van kanker grijpt het leven bij de ballen en een man pronkt met zijn lichaam.

Aflevering 4: Gemma en Jennafer

Een vrouw zoekt een charmante prins, en een kunstenaar zoekt de perfecte vrouw.

Seizoen 3 en 4 nu nog te zien op Videoland

Komt dit programma je toevallig al bekend voor van een andere streamingdienst? Dat kan, want op Videoland zijn het derde en vierde seizoen van het programma op dit moment te streamen. Aangezien de serie echter van Discovery’s makelaardij is, is het best mogelijk dat ook deze delen in de toekomst naar het eigen video on demand-platform discovery+ worden gehaald. Hierover is echter tot op heden nog geen nieuws naar buiten gebracht.

Meer discovery+ Originals als Naked Attraction op de streamingdienst

Als jij helemaal in de ban bent van de discovery+ Originals en je Naked Attraction ook te gek vindt, dan raden we je aan om zeker eens een kijkje te nemen in de rest van Discovery’s bibliotheek. Stream bijvoorbeeld eens een Nederlandse taboedoorbrekende serie, Sex Tape met Bobbi Eden (en lees hier onze recensie), om te weten te komen wat koppels allemaal uitspoken in hun relatie, zowel in als buiten de slaapkamer. Of check de populaire realityserie Jaimie: In The Vaes Lane over Jaimie Vaes (en lees hier onze recensie) om een persoonlijk inkijkje te krijgen in het leven van de influencer die op het punt staat te trouwen met Jorik Scholten (Lil’ Kleine).

Voor meer Original-programma’s moet je zeker eens een kijkje nemen in de categorie met alle Original programma’s en exclusieve series van discovery+. Voor een dagelijks geüpdatet overzicht van de nieuwe programma’s en series op deze streamingdienst bezoek je onze pagina met het complete discovery+ aanbod.