Tijdelijke aanbieding bij N26: gratis Amazon Prime bij een rekening

De snel opkomende mobiele bank N26 heeft een hele mooie tijdelijke aanbieding gelanceerd voor liefhebbers van de streamingdienst Amazon Prime Video. Wie nu een rekening opent bij de bank, krijgt 6 of 12 maanden gratis lidmaatschap op het video on demand-platform en de andere voordelen van Amazon Prime (Prime-verzending, Twitch Prime en Amazon Photos). Je kunt hier bij N26 zo’n rekening met gratis virtuele Mastercard aanvragen en hier bij Amazon Prime Video een account op de streamingdienst nemen, als je dat nog niet hebt.

Tijdelijke actie van de bank N26: gratis 6 of 12 maanden Amazon Prime bij een nieuwe rekening

N26 heeft een tijdelijke actie gelanceerd van 17 juni 2021 tot en met 31 juli 2021, waarbij je 6 of 12 maanden cashback krijgt voor je abonnement op Amazon Prime. Onder de voordelen van Amazon Prime valt natuurlijk Prime Video, maar ook Prime-verzending, Twitch Prime en Amazon Photos. Iedereen die een nieuwe rekening bij N26 opent, kan gebruik maken van de cashback. Hierbij maakt het niet uit of je vervolgens een nieuw account bij Amazon Prime Video aanmaakt of deze al had, zolang je de betaling maar instelt via je N26 rekening.

Gebruikers die een Standard kaart nemen, krijgen 6 maanden cashback op hun abonnementsgeld van N26 (6 x €2.99 = €17.94). Als je kiest voor Smart, You of Metal, zul je maar liefst 12 maanden van je abonnementsgeld vergoed krijgen (12 x €2.99 = €35.88). Vergelijk hier de vier verschillende rekeningen van N26 op de officiële website van de bank.

Voor een N26 Standard rekening met virtuele kaart betaal je €0 per maand en €0 eenmalig. Mocht je een fysieke kaart erbij willen, dan wordt eenmalig €10 gevraagd voor de bezorging. Een account heeft een debitrekening (zoals bij een normale Nederlandse rekening), maar de virtuele en fysieke kaart werkt met het Mastercard-systeem, waardoor je hem kunt opladen met geld van je Nederlandse rekening en vervolgens kunt gebruiken als creditcard.

Stap voor stap uitleg voor aanvraag van een N26 rekening en gratis Amazon Prime Video

Zoals hierboven te lezen is, geldt deze actie voor iedereen die een nieuwe rekening bij N26 neemt. Hieronder vind je in een paar eenvoudige stappen hoe je gebruik kunt maken van de cashback-actie voor Amazon Prime.

 1. Open hier bij N26 een account

  Je kunt kiezen voor Standard, Smart, You of Metal. De keuze voor een virtuele Standard kaart is gratis en je krijgt 6 maanden gratis Amazon Prime. Je betaalt geen maandelijkse kosten en geen eenmalige kosten. Voor de andere drie accounts zijn kleine vergoedingen vereist, maar je krijgt wel 12 maanden gratis Amazon Prime.

 2. Maak hier bij Amazon Prime Video een account aan

  Als je al een account bij Amazon Prime hebt, kun je deze stap overslaan.

 3. Stel je N26 rekening in als betaalmethode voor Amazon Prime

  Dit doe je door hier naar Amazon.nl te gaan en rechts bovenin bij de instellingen van je account als betaalmethode voor Amazon Prime je nieuwe N26 rekening in te voeren.

 4. Krijg je lidmaatschapskosten voor Amazon Prime teruggestort binnen de eerste 10 dagen van elke maand

  Voor Standard accounts zal dit 6 maanden lang gebeuren en voor de accounts Smart, You en Metal worden de kosten maar liefst 12 maanden lang vergoed.

Creditcard voor Amazon Prime Video (Channels)

Het gebruik van een creditcard voor een abonnement was lange tijd vereist. Daarom gebruiken veel mensen de gratis virtuele N26 Mastercard of bunq Easy Bank kaart om met een Mastercard systeem hun lidmaatschap te betalen. Inmiddels is het al een tijdje mogelijk om met iDeal te betalen, maar is sinds de introductie van Amazon Prime Video Channels in Nederland vaak gevraagd hoe de betalingsmethoden voor extra channels als Film1, Hayu en Starzplay werken. Het systeem is simpel. Het is niet mogelijk om een (gratis proef)abonnement op deze extra kanalen te nemen als je geen creditcard hebt. Hiervoor is iDeal dus opnieuw geen geldige betalingsmethode, maar de creditcard wel.

Aangezien deze gratis creditcards net zo simpel werken als een normale bankrekening met iDeal als betalingsmethode, raden we je dus zeker aan om dit ook voor Amazon te gebruiken. Het voordeel is dat je toegang hebt tot alle functionaliteiten (zoals Channels en het los huren van extra films die niet onder het gebruikelijke aanbod vallen zoals nieuwe bioscoopreleases), wat je helaas met iDeal niet zou hebben. Daarnaast krijg je dus met deze tijdelijke actie ook nog eens je abonnementsgeld 6 of 12 maanden lang vergoed.

LogoVoordelenRatingAanvragen
Meest gekozen
1. N26 Mastercard
1. N26 Mastercard
 • GRATIS! Geen maandelijks of eenmalige kosten
 • Communicatie in het Engels
 • Geen schulden of kredietchecks
 • Virtuele creditcard
 • Gebruikt het officiële Mastercard systeem
9.7
Aanvragen
Nederlandse bank
2. Bunq easyTravel Card
2. Bunq easyTravel Card
 • Per maand €2.99 en eenmalig €9.99 bij aanschaf
 • Communicatie in het Nederlands
 • Geen schulden of kredietchecks
 • Zowel digitale als fysieke creditcard
 • Gebruikt het officiële Mastercard systeem
8.3
Aanvragen