Waar kun je de film ‘My Policeman’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film My Policeman (2022) online kijken kunnen. De dramafilm met Harry Styles, Emma Corrin en David Dawson draait om de driehoeksverhouding die politieagent Tom in de jaren 50 aangaat met Marion en Patrick. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘My Policeman’ (2022) online kijken?

✅ Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar My Policeman bij Amazon Prime Video. Bij dit video on demand-platform is de film vanaf vrijdag 4 november te zien. Je kunt nu de eerste 30 dagen gratis kijken naar alle films en series op deze streamingdienst.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft My Policeman niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is My Policeman nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘My Policeman’ (2022)

My Policeman is een prachtig verhaal over verboden liefde en veranderende sociale conventies. My Policeman volgt drie jonge mensen – politieagent Tom (Harry Styles), lerares Marion (Emma Corrin) en museumconservator Patrick (David Dawson) – terwijl ze een reis maken in het Groot-Brittannië van de jaren 1950. Wanneer in de jaren ’90 terugblikken op veertig jaar geleden zijn Tom (Linus Roache), Marion (Gina McKee) en Patrick (Rupert Everett) nog steeds vol van verlangens en spijt, maar nu hebben ze een laatste kans om de schade van het verleden te herstellen.

Streaming informatie over de film

TitelMy Policeman
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 53 minuten
TaalEngels
CategorieDrama
CastHarry Styles, Linus Roache, Rupert Everett, Gina McKee, Emma Corrin, David Dawson
KijkenBekijk nu 30 dagen gratis via Amazon Prime Video

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.