Seizoen 2 ‘My Life With The Walter Boys’: dit is wat we weten

Op 7 december 2023 verscheen My Life With The Walter Boys op Netflix. In de nieuwe serie volgen we het leven van Jackie en maken we voor het eerst kennis met de familie Walter. Gelukkig hoeven we van het gezin nog geen afscheid te nemen. Vlak na de release werd namelijk bekend dat de serie terugkeert voor een nieuw seizoen. Maar wat kunnen we allemaal van seizoen 2 verwachten? En wanneer kunnen we de nieuwe reeks op Netflix verwelkomen? Let op: dit artikel bevat mogelijk spoilers over het eerder verschenen seizoen.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Seizoen 2 van ‘My Life With The Walter Boys’ in de maak

De gloednieuwe serie My Life with the Walter Boys is gebaseerd op het gelijknamige boek van Ali Novak. Het verhaal was in 2012 voor het eerst te lezen op Wattpad. Jaren later is de roman omgegoten tot een serie. In het eerste seizoen zien we hoe Jackie na een tragisch ongeval moet verhuizen van New York naar het platteland van Colorado. Daar komt ze terecht in het drukke gezin van Katherine Walter. Druk is een understatement, want ze woont namelijk samen met haar man en tien zonen.

Slechts twaalf dagen na de officiële releasedatum maakte Netflix bekend de gloednieuwe serie te verlengen. Producent Melanie Halsall is ontzettend blij met dit nieuws en kan niet wachten om het verhaal verder te bedenken. Het verhaal van het boek is immers klaar, waardoor de makers alle kanten op kunnen gaan. De opnames gaan in de zomer van 2024 van start. Deze zullen weer plaatsvinden in Calgary, Alberta, Canada.

Verhaal van seizoen 2

Het eerste seizoen eindigt met Jackie, Danny en oom Richard in het vliegtuig richting New York. Hiermee eindigt het boek anders dan de serie. In het boek vertelt Jackie haar gevoelens aan Cole. Alex en Jackie besluiten dat ze beter af zijn als vrienden, waardoor een relatie met Cole nog mogelijk is. Het einde van de serie ligt anders, waardoor de love triangle tussen Cole, Alex en Jackie nog verder kan worden uitgewerkt. We weten dus nog niet welke kant seizoen 2 opgaat, al hinten de makers op spannende ontwikkelingen in het leven van de personages.

Welke personages zien we terug?

Uiteraard zijn we ook benieuwd wie we allemaal terug gaan zien van de familie Walter. Helaas is de cast nog niet bekendgemaakt. Door de reactie van een deel van de cast, kunnen we wel met zekerheid zeggen dat Nikki Rodriguez (Jackie), Noah LaLonde (Cole) en Ashby Gentry (Alex) weer van de partij zijn. Wie we nog meer terug zien van de familie Walter, blijft nog even geheim. Ook is het nog niet bekend of er nieuwe personages worden geïntroduceerd.

Wanneer verschijnt seizoen 2 op Netflix?

We moeten helaas nog wel even geduld hebben voordat seizoen 2 op Netflix verschijnt. De opnames vinden namelijk in de zomer van 2024 plaats en eindigen naar verwachting in oktober. Hierdoor kunnen we op zijn vroegst de nieuwe afleveringen aan het begin van 2025 verwachten.

Meer informatie over de serie

Wanneer een tragedie het leven van een tiener overhoop haalt, gaat ze bij het grote gezin van haar voogd in een klein dorp wonen. Daar leert ze over liefde, hoop en vriendschap.

TitelMy Life With The Walter Boys
Jaar2023-
SoortSerie
Duur10 afleveringen
TaalEngels
CategorieRomantiek, Drama
RegisseurJerry Ciccoritti, Winnifred Jong, Nimisha Mukerji, Jason Priestley
CastNikki Rodriguez, Sarah Rafferty, Marc Blucas, Noah LaLonde, Ashby Gentry, Johny Link, Corey Fogelmanis, Connor Stanhope, Zoë Soul, Jaylan Evans

Synopsis: Netflix

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.