Waar is ‘My Life With The Walter Boys’ opgenomen?

Vorig jaar verscheen My Life With The Walter Boys op Netflix. In tien afleveringen maakten we kennis met de familie Walter. Zij wonen op een boerderij in Silver Falls, Colorado. In werkelijkheid werd er op een hele andere locatie gefilmd. Maar waar vonden de opnames van de serie eigenlijk plaats?

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Op deze locatie vonden de opnames plaats

De gloednieuwe serie My Life with the Walter Boys is gebaseerd op het gelijknamige boek van Ali Novak. Jackie moet na een tragisch ongeval verhuizen van New York naar het platteland van Colorado. Daar komt ze terecht bij de familie Walter. Zij wonen op een ranche in de fictieve plaats Silver Falls. Fictief, want het plaatsje bestaat dus helemaal niet. In feite vonden de opnames plaats in Calgary, Canada. Hoewel de plek niet bestaat is de ranch wel écht. Deze staat in Bragg Creek, ongeveer een half uur buiten Calgary. Geen onbekende locatie, want hier vonden ook opnames van The Last Of Us plaats.

Seizoen 2 komt eraan

Slechts twaalf dagen na de officiële releasedatum maakte Netflix bekend de gloednieuwe serie te verlengen. Producent Melanie Halsall is ontzettend blij met dit nieuws en kan niet wachten om het verhaal verder te bedenken. Het verhaal van het boek is immers klaar, waardoor de makers alle kanten op kunnen gaan. De opnames gaan in de zomer van 2024 van start. Deze zullen weer plaatsvinden in Calgary, Alberta, Canada. We moeten nog wel even geduld hebben voor seizoen 2 op Netflix verschijnt. We kunnen op zijn vroegst de nieuwe afleveringen aan het begin van 2025 verwachten.

Meer informatie over de serie

Wanneer een tragedie het leven van een tiener overhoop haalt, gaat ze bij het grote gezin van haar voogd in een klein dorp wonen. Daar leert ze over liefde, hoop en vriendschap.

TitelMy Life With The Walter Boys
Jaar2023-
SoortSerie
Duur10 afleveringen
TaalEngels
CategorieRomantiek, Drama
RegisseurJerry Ciccoritti, Winnifred Jong, Nimisha Mukerji, Jason Priestley
CastNikki Rodriguez, Sarah Rafferty, Marc Blucas, Noah LaLonde, Ashby Gentry, Johny Link, Corey Fogelmanis, Connor Stanhope, Zoë Soul, Jaylan Evans

Synopsis: Netflix

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.