Komt er een ‘My Lady Jane’ seizoen 2? En wanneer dan?

In juni 2024 verscheen er een splinternieuwe serie op Amazon Prime Video. Het heet My Lady Jane en is perfect voor iedere Bridgerton-fan. Het hele eerste seizoen is nu al te bingen. Veel mensen vragen zich daarom nu al af of er nog meer komt. Met andere woorden: komt er een My Lady Jane seizoen 2? En wanneer dan? Wij zetten hier alle up-to-date informatie op een rijtje.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Komt er een ‘My Lady Jane’ seizoen 5 op Prime Video?

Op donderdag 27 juni was het tijd voor de nieuwe serie My Lady Jane. We volgen het waargebeurde, maar aangepaste verhaal van Lady Jane Grey. Zij wordt van de ene op de andere dag gekroond tot koningin en wordt daardoor doelwit van schurken. In het echt werd ze onthoofd, maar in deze serie niet. Deze damsel in distress redt zichzelf namelijk. En er is veel drama en veel seks.

De eerste acht afleveringen waren in juni te bingen. Is het daarmee afgelopen, of kun je nog rekenen op meer? Op dit moment is de serie nog niet verlengd, noch gecanceld. Dat betekent dat er nog van alles kan gebeuren. We werken deze pagina uiteraard bij zodra we meer weten over het (mogelijke) vervolg van de serie.

Wanneer komt ‘My Lady Jane’ seizoen 2 op Amazon Prime Video?

We weten op dit moment nog niet zeker óf er een tweede seizoen van My Lady Jane komt. De releasedatum kunnen we daarom ook nog niet met je delen. Meer weten? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen.

Verhaal en trailer van seizoen 1

My Lady Jane speelt zich af in een fantasy benadering van de Tudor-dynastie: de periode die het koningschap van Engeland en Wales bekleedde van 1485 tot 1603. Echter, in de serie sterft de zoon van koning Henry VIII, Edward, níet aan tuberculose en wordt Lady Jane Grey ook níet onthoofd. Het middelpunt van de nieuwe serie is de eigenzinnige Jane, die onverwacht van de ene op de andere dag tot koningin wordt gekroond en het doelwit wordt van schurken die het op haar hebben gemunt… My Lady Jane is een serie met liefde, avontuur, humor en actie. 


Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.