Waar kun je de serie ‘My Lady Jane’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de nieuwe serie My Lady Jane (2024) online kijken kunnen. Deze serie volgt Lady Jane Grey, die op een dag plotseling gekroond wordt tot koningin en dan opgejaagd wordt door schurken. Hieronder geven we aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de serie ‘My Lady Jane’ (2024) online kijken?

De nieuwe serie My Lady Jane ging op donderdag 27 juni 2024 in première. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen per platform in Nederland.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar My Lady Jane bij Amazon Prime Video in Nederland. De acht afleveringen van de serie zijn hier sinds donderdag 27 juni te bingen. En als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft My Lady Jane helaas niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je de serie My Lady Jane jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeDe nieuwe streamingdienst SkyShowtime vertoont de serie niet.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in zijn catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie My Lady Jane nu niet te vinden.

Verhaal van serie ‘My Lady Jane’ (2024)

My Lady Jane speelt zich af in een fantasy benadering van de Tudor-dynastie: de periode die het koningschap van Engeland en Wales bekleedde van 1485 tot 1603. Echter, in de serie sterft de zoon van koning Henry VIII, Edward, níet aan tuberculose en wordt Lady Jane Grey ook níet onthoofd. Het middelpunt van de nieuwe serie is de eigenzinnige Jane, die onverwacht van de ene op de andere dag tot koningin wordt gekroond en het doelwit wordt van schurken die het op haar hebben gemunt… My Lady Jane is een serie met liefde, avontuur, humor en actie. 

Streaming informatie over de serie

TitelMy Lady Jane
Jaar2024
SoortSerie
Duur8 afleveringen
TaalEngels
CategorieKomedie, Historisch
MakerGemma Burgess
CastEmily Bader, Edward Bluemel, Jordan Peters, Dominic Cooper, Anna Chancellor, Rob Brydon, Jim Broadbent

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.