Tweede seizoen van My Big Fat American Gypsy Wedding is nu te zien op discovery+

Nieuwe bruiloften, een hoop feestvreugde en natuurlijk ontzettend veel bling-bling en drama! Een nieuw deel, het tweede seizoen, van My Big Fat American Gypsy Wedding is nu te zien op discovery+. De 8 nieuwe afleveringen verschenen op 8 mei 2021 online op de streamingdienst.

My Big Fat American Gypsy Wedding seizoen 2 staat vanaf 8 mei 2021 op discovery+

Zigeuners, in het Engels Gypsies genoemd, hechten over het algemeen ontzettend veel waarde aan bruiloften. Al vanaf het moment dat een zigeunermeisje geboren wordt, zijn de ouders bezig met het plannen van de bruiloft. Kosten noch moeite worden gespaard om deze dag tot de allermooiste te maken. Het is een wereld waar eeuwenoude tradities en moderne mode elkaar ontmoeten en waar extravagant en blingbling de boventoon voeren.

In de serie ‘My Big Fat American Gypsy Wedding’ (MBFAGW) krijgen we volledige toegang tot deze bijzondere gemeenschappen die normaal voor buitenstaanders gesloten zijn. We zien hoe vaders er alles aan doen om de juiste man te vinden voor hun dochters en hoe de bruiden toeleven naar de dag waar ze al hun hele leven van gedroomd hebben; met jurken die groter, sierlijker en bijzonderder zijn dan je ooit gezien hebt. Het eerste seizoen van MBFAGW was al te zien op discovery+, maar het tweede seizoen is sinds 8 mei 2021 ook online te bekijken. In de Verenigde Staten werd dit tweede deel van de populaire TLC-serie in 2013 uitgezonden.

Nieuwe bruiloften, feestvreugde en drama in het tweede seizoen van MBFAGW

In dit tweede seizoen van ‘My Big Fat American Gypsy Wedding’ spatten de glitters en vonken weer van het scherm af. Van de extravagante bruidsjurken en de explosieve feesten tot de veeleisende familieleden die niet zomaar elke bruid of bruidegom accepteren. Zeker niet als het een gorger betreft, iemand van buiten de gypsy-wereld.

Maar zelfs binnen de zigeunergemeenschap heb je verschillen tussen de Roma’s en de Romanichels en een huwelijk tussen deze twee subculturen wordt vaak sterk afgekeurd. Het leidt tot temperamentvolle taferelen waarbij moeders er alles aan doen om een verkeerd huwelijk te dwarsbomen en aanstaande schoonfamilies met elkaar op de vuist gaan – soms zelfs op het huwelijksfeest zelf. Maar er zijn natuurlijk ook huwelijken die wel hun zegen krijgen. En dan is het weer volop genieten van de extreme bruidsjurken vol kleuren en blingbling en waarbij een sleep van vijftig meter geen uitzondering is. Zonnebril op en kijken!

Alles over discovery+

Op Streamwijzer vind je allerlei nieuws over discovery+ en vind je het volledige aanbod van discovery+. Ontmoet ook andere liefhebbers van discovery+ om kijktips uit te wisselen en inspiratie op te doen. Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook. Veel kijkplezier!

Discovery+ in Nederland