Waar kun je het ‘Muziekfeest van Oranje’ online kijken?

We zijn er weer bij en dat is primaaaaa, Viva Hollandia!“, “Hup, Holland, Hup” Klinken deze nummers jou ook als muziek in de oren? Dat komt goed uit, want het Muziekfeest op het Plein komt namelijk met een speciale oranje-editie. Tijdens deze uitzending treden verschillende Nederlandse artiesten op. Onder andere Marco Schuitmaker en John de Bever zingen hun grootste oranje-hits. Maar hoe laat en waar kun je naar Het Muziekfeest van Oranje op tv en online kijken? En wat als je de tv-uitzending hebt gemist? Gelukkig kun je de aflevering nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je het programma ‘Muziekfeest van Oranje’ online kijken?

Muziekfeest van Oranje wordt op vrijdag 7 juni 2024 om 20:33 uur uitgezonden op NPO 1. Het muzikale feest duurt tot en met 21:30 uur. In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Muziekfeest van Oranje bij NLZIET. Omdat het programma op tv op NPO 1 wordt uitgezonden, is het mogelijk om de aflevering online via NLZIET te kijken. Ook is het mogelijk om na de tv-uitzending het programma direct terug te kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Muziekfeest van Oranje niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeHet is op deze streamingdienst niet mogelijk om naar dit programma te kijken.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van Muziekfeest van Oranje en daarom vind je dit programma helaas niet terug op Videoland.

Online terugkijken via NLZIET

We krijgen ook veel de vraag of het mogelijk is om via streamingdiensten tv-uitzendingen terug te kijken als je de uitzending gemist hebt. Gelukkig hebben we goed nieuws, want dit kan. Bij de streamingdienst NLZIET is het Muziekfeest van Oranje online live te kijken, zoals we hierboven uitlegden, maar is ook terugkijken mogelijk. Direct na het starten van de tv-uitzending kun je het programma in het aanbod van de videodienst vinden.

Streaming informatie over het programma

TitelMuziekfeest van Oranje
Jaar2024
SoortConcert
Duur1 aflevering
TaalNederlands
CategorieMuziek
Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.