Hoe laat en waar kun je het Musical Awards Gala 2024 op tv en online kijken?

Op woensdag 24 april worden de felbegeerde Musical Awards uitgereikt. Wat was de beste musical van het afgelopen jaar en welke rollen vielen het meest in de smaak? Dit alles wordt bekendgemaakt tijdens het prestigieuze Musical Awards Gala, dat je live kunt volgen én kunt terugkijken. Maar wanneer en waar kun je deze uitzending eigenlijk online en op tv kijken? We vertellen je alles wat hier momenteel over bekend is.

‘Musical Awards Gala’ live kijken op woensdag 24 april 2024 op tv en online

Ieder jaar vindt het Musical Awards Gala plaats. Vanuit het AFAS Theater in Leusden worden prijzen uitgereikt voor onder meer de Beste Musical, Beste Hoofdrol en Aanstormend talent. Het Gala vindt dit jaar plaats op woensdag 24 april 2024 en is live te volgen via de tv. De uitzending begint om 20:25 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Maar is het ook mogelijk om het Musical Awards Gala online te kijken als je geen tv-abonnement hebt? In onderstaande tabel laten we weten welke streamingdiensten de uitzending dit jaar vertonen.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar het Musical Awards Gala bij NLZIET. De tv-uitzending is ingepland op woensdag 24 april 2024 om 20:25 uur op NPO 1, waardoor je ook online via NLZIET naar de uitreiking kunt kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen. Alle oude edities tot en met 2023 zijn hier eveneens terug te kijken.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet kijken naar dit programma.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ SkyShowtimeHet is via deze nieuwe streamingdienst niet mogelijk om naar live tv te kijken.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst heeft het Musical Awards Gala niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandHet Musical Awards Gala wordt niet uitgezonden door Videoland.

Waar kun je het Musical Awards Gala 2024 terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Veel mensen zijn benieuwd of het ook mogelijk is om via streamingdiensten het Musical Awards Gala 2024 terug te kijken als ze de uitzending gemist hebben. Gelukkig hebben we goed nieuws, want dit kan. Bij de streamingdienst NLZIET is het gala online live te kijken, zoals we hierboven uitlegden, maar is ook terugkijken mogelijk. Direct na het starten van de tv-uitzending kun je het programma in het aanbod van de videodienst vinden. Bij NLZIET kun je daarnaast ook oude edities van het Musical Awards Gala terugkijken. 👉 Bekijk alle oude uitzendingen van het Musical Awards Gala nu bij NLZIET.

Hoe laat komt het Musical Awards Gala 2024 op tv en NLZIET?

Hierboven heb je kunnen lezen dat de uitzending van het Musical Awards Gala 2024 op woensdag 24 april om 20:25 uur via NPO 1 op de televisie te zien zal zijn. Op dat moment kan door live tv ook op streamingdienst NLZIET naar de uitzending worden gekeken. Daarna kun je het programma ook terugkijken.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.