Hoe laat en waar kun je het Musical Awards Gala 2023 online en op tv kijken?

De belangrijkste musicalavond van het jaar staat vanavond op het programma: het Musical Awards Gala 2023. Vanuit het Circustheater in Scheveningen worden prestigieuze awards uitgedeeld en exclusieve fragmenten getoond uit de grootste musicals van het komende jaar. Maar wanneer en hoe laat is de uitzending en waar kun je het Musical Awards Gala 2023 eigenlijk online en op tv kijken? We vertellen je alles wat hier momenteel over bekend is.

→ Je kunt nu 14 dagen gratis naar alle programma’s, films en series op NLZIET kijken ✅

Hoe laat en waar komt het Musical Awards Gala 2023 op tv?

De AVROTROS heeft traditiegetrouw de touwtjes in handen als het gaat om het uitzenden van het Musical Awards Gala. Vanuit het Circustheater in Scheveningen worden onder leiding van Frits Sissing en Marlijn Weerdenburg prestigieuze awards uitgereikt en worden we voorbereid op het komende musicalseizoen met spetterende optredens.

Maar is het muziekspektakel ook op tv te bekijken? Dat kan zeker, via het eerste kanaal: NPO 1. Daar kun je ook live naar kijken op het internet. De uitzending start op maandag 15 mei om 20:30 uur.

Waar kun je het Musical Awards Gala 2023 online kijken?

Veel mensen zijn benieuwd of het ook mogelijk is om via streamingdiensten het Musical Awards Gala 2023 live te kijken, of terug te kijken als ze de uitzending gemist hebben. Gelukkig hebben we goed nieuws, want dit kan. Hieronder zetten we de streamingmogelijkheden per videodienst op een rijtje.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar het Musical Awards Gala bij NLZIET. Hier kun je live televisie-uitzendingen bekijken en dus ook in 2023 direct naar het gala kijken. De uitzending start net als op tv op maandag 15 mei om 20:30 uur. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen en deze uitzending is achteraf terug te kijken.
⛔️ VideolandVideoland zendt het Musical Awards Gala niet uit.
⛔️ NetflixDit programma is op het moment van schrijven niet te zien of terug te kijken bij Netflix.
⛔️ Amazon Prime VideoHet jaarlijkse Musical Awards Gala is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon’s streamingdienst Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je de uitzending niet terugkijken bij Disney+.

Hoe laat komt het Musical Awards Gala 2023 op NLZIET & NPO Start?

Op tv is het Musical Awards Gala 2023 op maandag 15 mei om 20:30 uur via NPO 1 te zien. Op dat moment kan door live tv hier op NLZIET via de NPO naar de uitzending worden gekeken op deze streamingdienst. Daarna kun je ook de uitzending terugkijken.

Meer informatie over het Musical Awards Gala 2023

Tijdens het Musical Awards Gala worden er prestigieuze awards uitgedeeld aan musicalsterren en -producties én worden musicalliefhebbers voorbereid op het komende seizoen met exclusieve fragmenten uit de leukste musicals. Deze keer zullen Disney’s AIDA, Les Misérables, Zondag in het Zuiden, Soldaat van Oranje, De Tocht, De Bodyguard, De Hospita, Grease en Mamma Mia langskomen.


Synopsis: AVROTROS

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.