Gloednieuwe komedie ‘Murder Mystery 2’ is een hit: “Er mogen nog wel tien films komen”

In 2019 domineerden Jennifer Aniston en Adam Sandler Netflix al met hun film Murder Mystery en nu het vervolg gelanceerd is zijn ze opnieuw niet uit de toplijsten weg te slaan. Ook Murder Mystery 2 is een echte aanrader, zo blijkt uit de reacties van kijkers.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

‘Murder Mystery 2’ domineert Netflix

Nick en Audrey Spitz zijn terug in Murder Mystery 2. Na het oplossen van de moord in het vorige deel hebben ze een detectivebureau opgestart. Erg succesvol is het nog niet, maar dan bezoeken ze een bruiloft op een privé-eiland en wordt de bruidegom ontvoerd. Ineens is iedereen verdacht en kunnen de twee eindelijk hun talenten weer inzetten.

De film wordt gigantisch veel gestreamd en ook filmmarathons staan massaal op het programma, waardoor zowel het eerste als het tweede deel in de top tien van best bekeken titels te vinden zijn.

Reacties van kijkers zijn positief: “Erg leuke film”

Hoewel critici niet allemaal even enthousiast op de film reageren, zijn kijkers er een stuk positiever over. Hieronder vind je een greep uit de reacties op social media.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je deze hilarische film nog niet gezien? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bekijk hem snel op Netflix.

Murder Mystery 2 | Official Trailer | Netflix
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.