3 redenen om ‘A Murder at the End of the World’ op Disney+ te kijken

Er is een splinternieuwe detectiveserie op Disney+ verschenen die volgens veel kijkers zeer verslavend is. Het heet A Murder at the End of the World en in dit artikel geven we je 3 redenen waarom je hem echt op je kijklijst zou moeten zetten.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

3 redenen om ‘A Murder at the End of the World’ te kijken

Afgelopen week is de nieuwe mysterieuze serie A Murder at the End of the World van start gegaan op Disney+. Het draait omt hacker Darby Hart, die wordt uitgenodigd voor een bijeenkomst op een afgelegen locatie. Als daar een moord wordt gepleegd, moet ze al haar vaardigheden inzetten om te ontdekken wie het gedaan heeft voordat diegene nóg een keer toeslaat. Geïntrigeerd door het verhaal? Dit zijn drie andere redenen om de serie vandaag nog te starten.

1. Geweldige hoofdrollen voor Emma Corrin en Harris Dickinson

De hoofdrollen worden vertolkt door Emma Corrin en Harris Dickinson. Die eerste kun je kennen van The Crown, Corrin mocht in de huid kruipen van de jonge Princess Diana. Dickinson is bekend van onder meer Triangle of Sadness en Where the Crawdads Sing.

Beide acteurs hebben al een behoorlijke CV opgebouwd en hebben daarnaast een grote lijst aan prijzen en nominaties op hun naam staan. Vóór de schermen is er dus in ieder geval genoeg kwaliteit te vinden.

2. Enthousiaste reacties

Kijkers zijn behoorlijk enthousiast over deze nieuwe serie. Zo belonen IMDb’ers hem met een dikke 7,6 en vindt 90% van de Rotten Tomatoes-stemmers het een aanrader. Ook op social media regent het positieve reacties. Hieronder bekijk je er een paar.

3. Van de makers van ‘The OA’

Was jij fan van de Amerikaanse mysterieserie The OA? Dan mag je A Murder at the End of the World ook zeker niet missen. Dezelfde makers hebben zich namelijk op dit nieuwe project gestort. Het is pas de tweede televisieserie waar Brit Marling en Zal Batmanglij verantwoordelijk voor zijn, dus absoluut het kijken waard.

‘A Murder at the End of the World’ komt elke dinsdag op Disney+

Vorige week is A Murder at the End of the World op Disney+ verschenen. De streamingdienst begon gelijk goed met twee afleveringen, waar er eergisteren nog eentje bij kwam. Vanaf nu kun je rekenen op wekelijkse afleveringen op dinsdag. Er komen zeven episodes, wat het volgende uitzendschema oplevert.

AfleveringWeekdagDatumNederlandse tijd
1Dinsdag14 november 202309:00 uur ’s ochtends
2Dinsdag14 november 202309:00 uur ’s ochtends
3Dinsdag21 november 202309:00 uur ’s ochtends
4Dinsdag28 november 202309:00 uur ’s ochtends
5Dinsdag5 december 202309:00 uur ’s ochtends
6Dinsdag12 december 202309:00 uur ’s ochtends
7Dinsdag19 december 202309:00 uur ’s ochtends
Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.