Waar kun je de film ‘Mummies’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Mummies (2023) online kijken kunnen. De animatiefilm volgt drie Egyptische mummies in een ondergrondse geheime stad in het oude Egypte die in het hedendaagse Londen belanden. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Mummies’ (2023) online kijken?

Mummies is vanaf 22 februari 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Mummies bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste toe aan haar aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Mummies momenteel niet in haar aanbod opgenomen.
🔜 HBO MaxMummies komt waarschijnlijk in de toekomst naar HBO Max. De film is namelijk gedistribueerd door Warner Bros. Pictures. Een exacte releasedatum is er nog niet.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Mummies nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Mummies’ (2023)

Mummies volgt de avonturen van drie Egyptische mummies die wonen in een ondergrondse geheime stad in het oude Egypte. Het trio bestaat uit een prinses, een voormalig wagenmenner en zijn jongere broer, en wordt vergezeld door hun babykrokodil. Door een reeks ongelukkige gebeurtenissen belanden de mummies in het hedendaagse Londen en beginnen ze aan een doldwaze en hilarische reis op zoek naar een oude ring van de koninklijke familie die is gestolen door de ambitieuze archeoloog Lord Carnaby.

Mummies | Officiële trailer | 22 februari 2023 in de bioscoop

Streaming informatie over de film

TitelMummies
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 29 minuten
TaalNederlands
CategorieAnimatie
RegisseurJuan Jesús García Galocha
CastStefania, Jonathan Vroege, Aïden Joshua Maij, Marcel Jonker, Boyan van der Heijden, Fred Meijer, Darren van der Lek, Juneoer Mers, Valentijn Bernard, Daphne Flint, Carolina Dijkhuizen, Ruben Lürsen, Marloes van den Heuvel, Louis van Beek

  • Staat of komt de film ‘Mummies’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film Mummies. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘Mummies’?

    De Nederlandse stemmen van deze animatiefilm worden ingesproken door onder meer Stefania, Jonathan Vroege, Aïden Joshua Maij, Marcel Jonker en Boyan van der Heijden.


Synopsis: Warner Bros. Pictures

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.