Live-action remake Mulan (2020) is nu te zien op Disney+ zonder bijbetaling

Eindelijk staat Mulan op streamingdienst Disney+ zonder VIP-toegang! Sinds 4 december is de film voor iedereen op Disney+ te bekijken, zonder dat je €21.99 eenmalig moet bijbetalen voor het streamen van de film op het platform.

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Mulan op Disney+ vanaf 4 september voor €21.99

In een interview met CNN liet Bob Iger, CEO van The Walt Disney Company, weten ongeveer 30 Amerikaanse dollars te gaan rekenen voor het streamen van de film op Disney+. De prijs voor Nederlandse kijkers is inmiddels ook bekend en bedraagt €21.99 bedragen.

Dit komt rauw op het dak voor trouwe Disney-abonnees, die ervan overtuigd waren er deels voor te betalen dat de nieuwe Disney-films op het streamingplatform zouden verschijnen. Naar verluidt zou Disney deze extra prijs vragen om de extreem lage inkomsten in de parken en door uitgestelde bioscoopreleases te compenseren.

Sinds 2 november niet meer verkrijgbaar

The Verge heeft laten weten dat VIP-toegang tot Mulan tot 2 november beschikbaar was. Daarna was het dus niet meer mogelijk om de live-action remake met VIP-toegang te bekijken

Vanaf 4 december gratis voor abonnees van Disney+

ScreenRant kwam via de officiële Disney+ website gelukkig te weten dat er maar kort gewacht hoeft te worden. Op 4 december zal namelijk Mulan beschikbaar worden gesteld aan alle abonnees van de streamingdienst!

Verhaal

Mulan is een jonge vrouw die in China woont samen met haar machtige vader. Mulan wil niets liever dan hem in het leger vervangen daar hij fysiek niet sterk genoeg is om te strijden. Om een plekje in dit leger te veroveren doet ze zich voor als een man.

Mulan (2020) op Disney Plus Nederland

Titel: Mulan
Jaar: 2020
Soort: film
IMDb: IMDb
Trailer: Trailer
Bestel: Bestel
Kijken: Bekijk Mulan op Disney+

Het volledige aanbod van films en series op Disney Plus vind je bij de pagina Disney+ Nederland aanbod.