Komt er een ‘Ms. Marvel’ seizoen 2 op Disney+?

Het eerste seizoen van Marvels nieuwste serie Ms. Marvel is nog in volle gang op Disney+. Volgende week kunnen we de laatste aflevering verwachten en dus krijgen we steeds vaker de vraag: komt er een Ms. Marvel seizoen 2 op Disney+? In dit artikel geven we het verlossende antwoord.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Komt er een ‘Ms. Marvel’ seizoen 2 op Disney+?

Op dit moment is er nog geen nieuws naar buiten gebracht over een tweede seizoen van de superheldenserie Ms. Marvel. Omdat de serie bedoeld is als introductie van Kamala Khans karakter en haar verhaallijn, is de kans dat het bij één seizoen blijft groot. Dit betekent overigens niet dat we Ms. Marvel niet gaan terugzien in het Marvel Cinematic Universe. Zo weten we nu al dat haar personage een rol zal spelen in de film The Marvels, het vervolg op Captain Marvel (2019). Maar of er ook nog een tweede seizoen van haar eigen superheldenserie komt, dat is nog maar de vraag.

Producent Sana Amanat hoop wel op een tweede seizoen. In een interview met Screenrant zegt ze dat Ms. Marvel weliswaar opgezet is als een gelimiteerde serie om Kamala Khan te introduceren, maar dat er zeker meer in zit. Zelf hoopt ze ook onderdeel uit te maken van het tweede seizoen, mocht dit er komen.

Op dit moment is er dus weinig over een Ms. Marvel seizoen 2 bekend. Zodra wij hier meer over weten, hoor je dit uiteraard direct van ons. Wij houden je op de hoogte via onze website, social media-kanalen en nieuwsbrief.

Meer informatie over deze nieuwe serie op Disney+

Ms. Marvel is een nieuwe, originele serie van Marvel Studios’ waarin Kamala Khan geïntroduceerd wordt, een Amerikaanse moslimtiener die opgroeit in Jersey City. Kamala is een fervent gamer en een vraatzuchtige schrijver van fanfictie. Daarnaast is ze een superhelden-megafan met een enorme verbeeldingskracht, vooral als het gaat om Captain Marvel. Toch heeft Kamala het gevoel dat ze niet op school past en soms zelfs thuis niet, tenminste totdat ze superkrachten krijgt zoals de helden naar wie ze altijd heeft opgekeken. Het leven wordt beter met superkrachten, toch?

TitelMs. Marvel
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen met 6 afleveringen
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Komedie
IMDb6,1 uit 52.000 stemmen
CastIman Vellani, Aramis Knight, Saagar Shaikh, Rish Shah, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Matt Lintz, Yasmeen Fletcher, Laith Nakli, Azhar Usman, Travina Springer, Nimra Bucha

Synopsis: Disney+
Bron: Screenrant

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.