Disney+ onthult trailer, poster en releasedatum van nieuwe Marvel-serie ‘Ms. Marvel’

Marvel-fans, opgelet! Disney+ heeft de trailer en poster van de nieuwe serie Ms. Marvel onthuld. Kun jij niet meer wachten op nieuwe avonturen van je favoriete superhelden? Dan is er nog meer goed nieuws. De serie wordt namelijk vanaf 8 juni 2022 exclusief op de streamingdienst van Disney gelanceerd.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

‘Ms. Marvel’ is vanaf 8 juni 2022 wekelijks op Disney+ te zien

Iman Vellani schittert in deze nieuwe Marvel-serie als Kamala Khan, beter bekend als ‘Ms. Marvel’. Daarnaast maken ook Aramis Knight, Saagar Shaikh, Rish Shah, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Matt Lintz, Yasmeen Fletcher, Laith Nakli, Azhar Usman, Travina Springer en Nimra Bucha onderdeel van de cast uit.

Op Disney+ wordt de huidige collectie van Marvel-films en -series aangevuld met deze nieuwe Original-serie. Vanaf 8 juni 2022 is elke woensdag om 09:00 uur Nederlandse tijd een nieuwe aflevering te vinden. In totaal zullen er 6 episodes te zien zijn.

Poster van Ms. Marvel onthuld

Naast de bekendmaking van de cast, release datum en trailer werd ook onlangs de eerste poster van de nieuwe Disney- en Marvel-serie onthuld. De poster met uitzicht op de prachtige skyline van New York City is te zien in de onderstaande tweet.

Ms. Marvel (serie, 2022): verhaal, informatie en trailer

Ms. Marvel is een nieuwe, originele serie van Marvel Studios’ waarin Kamala Khan geïntroduceerd wordt, een Amerikaanse moslimtiener die opgroeit in Jersey City. Kamala is een fervent gamer en een vraatzuchtige schrijver van fanfictie. Daarnaast is ze een superhelden-megafan met een enorme verbeeldingskracht, vooral als het gaat om Captain Marvel. Toch heeft Kamala het gevoel dat ze niet op school past en soms zelfs thuis niet, tenminste totdat ze superkrachten krijgt zoals de helden naar wie ze altijd heeft opgekeken. Het leven wordt beter met superkrachten, toch?

TitelMs. Marvel
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen met 6 afleveringen
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Komedie
Release datum08 juni mei 2022 (om 09:00 uur ’s ochtends Nederlandse tijd)
CastIman Vellani, Aramis Knight, Saagar Shaikh, Rish Shah, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Matt Lintz, Yasmeen Fletcher, Laith Nakli, Azhar Usman, Travina Springer, Nimra Bucha

Synopsis: Disney

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.