Het komische kostuumdrama ‘Mr. Malcolm’s List’ is nu te streamen

Fan van kostuumdrama’s als Bridgerton en Sisi? Dan hebben we een gloednieuwe kijktip voor je: Mr. Malcolm’s List op SkyShowtime. Deze film neemt je mee naar het Engeland van de jaren 1800 en draait om een jonge vrouw die genadeloos gedumpt wordt door de meest begeerde vrijgezel van het land en dan zint op wraak.

Gewiekst wraakplan in kostuumdrama ‘Mr. Malcolm’s List’

Julia heeft het hart van Mr. Malcolm gestolen, de meest begeerde vrijgezel van Londen, maar dan besluit hij dat ze toch niet aan zijn eisen voldoet. Hij laat haar achter met een gebroken hart, een gekrenkt ego en… een ingenieus wraakplan. Haar beste vriendin moet de rol van ideale partner innemen en hem zo voor zich winnen zodat híj vernederd kan worden. Maar dan besluit iedereen zich ermee te bemoeien en blijkt het toch minder makkelijk dan gedacht om iemand op te lichten.

In Mr. Malcolm’s List vertolken een aantal grote acteurs de hoofdrollen. Zo zie je onder meer Freida Pinto (Slumdog Millionaire), Ashley Park (Emily in Paris) en Theo James (Divergent) terug. De film wordt geprezen door zowel kijkers en critici, die hem bijvoorbeeld belonen met een score van 82% op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. Absoluut een aanrader dus! Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

‘Mr. Malcolm’s List’ staat nu op SkyShowtime

SkyShowtime voegt in maart een flink aantal nieuwe films toe, waaronder dus Mr. Malcolm’s List. Dit kostuumdrama is vanaf vandaag, dinsdag 14 maart, te zien. Dit is de eerste keer dat je de film zonder aanvullende kosten kunt bekijken; eerder was hij al te streamen op TVOD-streamingdienst Pathé Thuis.

Daarnaast komt ook het Britse misdaaddrama The Outfit naar de streamingdienst (op 18 maart) en verwachten we op 31 maart de gloednieuwe serie Rabbit Hole met Kiefer Sutherland in de hoofdrol. Er zijn dus een hoop nieuwe titels om naar uit te kijken!

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op SkyShowtime zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Julia is een societydame die door de meest begeerde vrijgezel van Londen, dhr. Malcolm (Dirisu), wordt gedumpt omdat ze niet voldoet aan zijn eisen waaraan een bruid volgens hem moet voldoen. Kwaad en tot op het bot vernederd, is ze vastbesloten om wraak te nemen. Ze overtuigt haar vriendin Selina (Pinto) om de rol van zijn ideale partner in te nemen. Het plan lijkt te werken, maar dan dreigt Henry (Heughan) roet in het eten te gooien door Selina ook het hof te maken. En als de stuntelende Lord Cassidy (Jackson-Cohen) zich ook nog eens begint te bemoeien met de liefdeszaken van het viertal, wordt alles nog ingewikkelder. Dhr. Malcolm vraagt zich dan ook af of hij de perfecte vrouw heeft gevonden… of een gewiekste oplichtster.

TitelMr. Malcolm’s List
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 57 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie, Drama
RegisseurEmma Holly Jones
CastFreida Pinto, Sope Dirisu, Oliver Jackson-Cohen, Ashley Park, Aisling Doyle, Tia Ann Jain, Zawe Ashton, Sianad Gregory, Theo James, Emma Willis

Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.