Leuk! Netflix heeft een nieuwe film toegevoegd voor ‘Bridgerton’-fans

Het grote wachten op seizoen 4 van Bridgerton is begonnen. Dit gaat waarschijnlijk nog zeker twee jaar duren en om dit grote gat een klein beetje op te vullen heeft Netflix deze week een gloednieuw kostuumdrama toegevoegd. Het gaat om de film Mr. Malcolm’s List, die zich ook afspeelt in het Engeland van de jaren 1800.

Hier gaat ‘Mr. Malcolm’s List’ over

Julia denkt dat ze het hart van Mr. Malcolm gestolen heeft. Als de meest begeerde vrijgezel van Londen haar dan tóch laat zitten omdat ze niet aan zijn eisen voldoet, zint ze op wraak. Ze komt met een ingenieus plan: haar beste vriendin moet doen alsof ze zijn ideale partner is en hem zo voor zich winnen, zodat híj vernederd kan worden. Maar dan besluit iedereen zich ermee te bemoeien en blijkt het toch minder makkelijk dan gedacht om iemand op te lichten…

3 redenen om ‘Mr. Malcolm’s List’ te kijken

1️⃣ Net als Bridgerton neemt Mr. Malcolm’s List je mee naar het Regency-tijdperk. Het verhaal draait om romantiek en sociale verwachtingen en zit vol humor. Een must-see dus voor fans van kostuumdrama’s.

2️⃣ In Mr. Malcolm’s List vertolken een aantal grote acteurs de hoofdrollen. Zo zie je onder meer Freida Pinto (Slumdog Millionaire), Ashley Park (Emily in Paris) en Theo James (Divergent) terug. 

3️⃣ De film wordt geprezen door zowel kijkers en critici, die hem bijvoorbeeld belonen met een score van 82% op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. Ook op social media regende het positieve reacties. Bekijk hieronder een greep:

Meer informatie over de film

Een jonge vrouw wordt afgewezen door de meest kritische vrijgezel in Londen en vraagt dan haar jeugdvriendin om zijn ideale match te worden, alleen maar om zijn hart te breken.

TitelMr. Malcolm’s List
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 57 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie, Drama
RegisseurEmma Holly Jones
CastFreida Pinto, Sope Dirisu, Oliver Jackson-Cohen, Ashley Park, Aisling Doyle, Tia Ann Jain, Zawe Ashton, Sianad Gregory, Theo James, Emma Willis

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.