Waar kun je het programma ‘Mr. Frank Visser Doet Uitspraak’ (2016) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Mr. Frank Visser Doet Uitspraak (2016) online kijken kunnen. In het programma lossen Mr. Frank Visser en Viktor Brand samen conflicten op. Hieronder geven we aan of het programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je het programma ‘Mr. Frank Visser Doet Uitspraak’ uit 2016 online kijken?

In 2016 verscheen het programma Mr. Frank Visser Doet Uitspraak. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van het programma per videodienst in Nederland.

NLZIET➡️ Ga meteen naar Mr. Frank Visser Doet Uitspraak op NLZIET. Hier zijn alle 9 seizoenen van het programma online te kijken. Je kijkt nu de eerste 14 dagen gratis.
VideolandOp Videoland kun je terecht voor alle 9 seizoenen van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ Amazon Prime VideoOok Amazon’s streamingdienst Prime Video heeft helaas Geuze & Gorgels: Geen Controle niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxHBO Max heeft de serie Geuze & Gorgels: Geen Controle helaas niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ SkyShowtimeHelaas is de serie ook niet op deze streamingdienst te zien.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.

Verhaal van ‘Mr. Frank Visser Doet Uitspraak’

Mr. Frank Visser lost samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Viktor brengt de kemphanen rond de tafel, waarna mr. Visser tot een rechtvaardig oordeel komt.

Streaming informatie over het programma

TitelMr. Frank Visser Doet Uitspraak
Jaar2016
SoortSerie
Duur9 seizoenen
TaalNederlands
GenreReality
CastMr. Frank Visser, Viktor Brand

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.