Nieuwe actiefilm met Jennifer Lopez neemt Netflix helemaal over: “Dikke aanrader”

Jennifer Lopez schittert sinds vrijdag op Netflix als actieheldin in de nieuwe film The Mother en dit blijkt een waanzinnige hit te zijn. In meer dan 75 landen is dit de meest gestreamde film van het moment en kijkers genieten er ook echt van, zo blijkt uit de reacties op social media.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

‘The Mother’ met Jennifer Lopez domineert Netflix

Op vrijdag 12 mei voegde Netflix de actiefilm The Mother toe aan het aanbod. Jennifer Lopez laat zich hierin van een hele andere kant zien. Ze vertolkt namelijk de rol van een dodelijke huurmoordenaar. Jaren geleden verdween zij van de aardbodem om haar dochter te beschermen, maar nu die in handen gevallen is van een aantal meedogenloze mannen en in gevaar is verlaat ze haar schuilplaats.

De film krijgt niet de beste recensies, met onder meer een score op de Tomatometer van Rotten Tomatoes van slechts 44%, maar kijkers zijn er een stuk enthousiaster over. Sowieso wordt de film massaal gestreamd; je vindt hem in Nederland en tientallen andere landen op de koppositie in de Netflix top 10.

Kijkers reageren enthousiast op de actiefilm

Op Twitter zijn de reacties ondanks de matige recensies van critici behoorlijk positief. Veel kijkers zijn erg te spreken over het acteerwerk van Jennifer Lopez en hebben de hele film op het puntje van hun stoel gezeten. Hieronder vind je een greep uit de reacties.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je deze film nog niet gezien? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bekijk hem direct op Netflix.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.