Nederlandse topserie ‘Morten’ nu te streamen bij Canal+ Series

Een tijd lang was de populaire Nederlandse thrillerserie Morten op Netflix te zien, maar daar kwam in in oktober 2022 helaas een einde aan. Als je de House of Cards van de Lage Landen toch nog wil zien hebben we goed nieuws voor je, want Canal+ Series heeft de serie sinds kort aan haar aanbod toegevoegd. Alle afleveringen zijn hier nu te streamen.

→ Meld je nu aan bij Canal Digitaal en kijk gratis de eerste week live en terug naar alle voetbalwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 60+ tv-zenders en meer ✅

Hier gaat ‘Morten’ op Canal+ Series over

Morten is gebaseerd op de gelijknamige trilogie van Anna Levander en vertelt het verhaal van Morten Mathijsen. Hij is een succesvol politicus die hard op weg is om minister-president te worden. Er zit echter meerdere lijken in de kast: niet alleen de affaire die hij nu heeft, maar ook een geheim uit het verleden dat verborgen moet blijven. De spanningen lopen steeds hoger op.

Regisseur Jean van de Velde, die meer dan twintig films en series op zijn naam heeft staan, verzorgde in 2019 de verfilming van de trilogie. Helaas is het slechts bij één seizoen gebleven, ook al wordt de serie beloond met een prima cijfer van een 7,1 op IMDb. De serie heeft grote rollen voor verschillende Nederlandse topacteurs, waaronder Peter Paul Muller (Gooische Vrouwen), Claire Bender en Nasrdin Dchar (beiden te zien in Mocro Maffia).

Trailer MORTEN: wat als je verleden je ambitie in de weg staat? | MORTEN

‘Morten’ is nu te zien bij Canal+ Series

Het complete eerste seizoen van Morten is nu te zien bij Canal+ Series. Bij deze streamingdienst kijk je de eerste week gratis, waarna je vanaf €14,95 per maand al een abonnement kunt afsluiten. In die prijs zitten niet alleen de tientallen films en series, maar ook toegang tot ruim 60 tv-zenders en ESPN Compleet, om ook naar alle Eredivisiewedstrijden te kunnen kijken (plus de Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Europa League, Conference League, grote Amerikaanse sportcompetities als de NBA, NHL, NFL, MLB en nog veel meer).

Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op Canal+ Series? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media. Bovendien geven wij altijd aan wanneer nieuwe films en series verwacht worden in onze wekelijkse Streamwijzer Top 10, dus neem ook zeker eens een kijkje bij die artikelen.

Meer informatie over de serie

Morten is hard op weg om minister-president te worden, maar dan dreigt een geheim uit het verleden zijn reputatie te schaden. Hij doet werkelijk alles om te voorkomen dat zijn duistere verleden bekend wordt.

TitelMorten
Jaar2019
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieDrama
RegisseursJean van de Velde
CastPeter Paul Muller, Claire Bender, Elisa Beuger, Julia Nauta, Joke Devynck, Elsie de Brauw, Betty Schuurman, Nasrdin Dchar, Oussama Ahammoud

Synopsis: VPRO via NPO Start

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.