Waar kan ik de film Mortal Kombat (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Mortal Kombat online kijken kunnen. Deze rammend populaire kaskraker heeft te maken met veel uitstel door de Coronacrisis, maar lijkt ongekend populair te worden door de bekende videogame waarop het verhaal gebaseerd is. Filmfans willen deze titel dan ook graag streamen.

In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, HBO Max, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Mortal Kombat online kijken?

Amazon Prime Video: De film is in oktober 2021 toegevoegd aan het aanbod van Amazon’s streamingdienst Prime Video. Ga direct naar de film op Amazon Prime Video.

Pathé Thuis: Deze titel is vanaf nu te koop en te huur via Pathé Thuis. Ga direct naar de film op Pathé Thuis.

Apple TV+: Daarnaast biedt streamingdienst Apple TV+ de mogelijkheid deze titel te kopen en te huren. Ga direct naar de film op Apple TV+.

Verhaal van Mortal Kombat (2021)

MMA-vechter Cole Young (Lewis Tan), gewend om klappen te krijgen voor geld, is zich niet bewust van zijn afkomst of waarom Outworld’s Keizer Shang Tsung (Chin Han) zijn beste krijger, Sub-Zero (Joe Taslim), een buitenwereldse Cryomancer, heeft gestuurd om Cole op te jagen. Cole vreest voor de veiligheid van zijn familie en gaat op zoek naar Sonya Blade (Jessica McNamee), op aanwijzing van Jax (Mehcad Brooks), een Special Forces Majoor die dezelfde vreemde drakenmarkering draagt als waarmee Cole is geboren.

Al snel komt hij terecht in de tempel van Lord Raiden (Tadanobu Asano), een Elder God en de beschermer van Earthrealm, die bescherming biedt aan degenen die het merkteken dragen. Hier traint Cole met ervaren krijgers Liu Kang (Ludi Lin), Kung Lao (Max Huang) en huurling Kano (Josh Lawson), terwijl hij zich voorbereidt om samen met de grootste kampioenen van de Aarde het op te nemen tegen de vijanden van Outworld in een strijd om het universum. Maar zal Cole genoeg onder druk worden gezet om zijn arcana – de immense kracht in zijn ziel – op tijd te ontsluiten om niet alleen zijn familie te redden, maar Outworld voor eens en voor altijd te stoppen?

Streaming informatie over de film

Titel: Mortal Kombat
Jaar: 2021
Soort: Film
Categorie: Actie, Avontuur, Fantasy
Duur: 1 uur en 50 minuten
Regisseur: Simon McQuoid
Schrijvers: Greg Russo, Dave Callaham, Oren Uziel
Cast: Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson
IMDb: 6.6 uit 20.000 stemmen

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.