Superheldenfilm ‘Morbius’ (2022) is nu te zien bij Pathé Thuis

Eind april breidde Sony’s Spider-Man Universe zich uit met de nieuwste superheldenfilm Morbius (2022). Inmiddels hoef je hiervoor niet meer per se naar de bioscoop, maar kun je de film met Oscarwinnaar Jared Leto gewoon vanuit huis bekijken. De actiethriller werd namelijk op maandag 20 juni aan het aanbod van Pathé Thuis toegevoegd.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Oscarwinnaar Jared Leto in nieuwe superheldenfilm ‘Morbius’

Oscarwinnaar Jared Leto speelt in Morbius de rol van wetenschapper Michael Morbius. Deze antiheld, die we kennen uit de stripboeken van Marvel, lijdt aan een zeldzame bloedziekte. Het geneesmiddel dat hij ontwikkelt blijkt niet helemaal goed te zijn, waardoor hij verandert in een soort vampier met een niet te stoppen dorst naar bloed. Hierdoor loopt de lijn tussen held en schurk steeds meer in elkaar over.

Naast de Jared Leto speelt ook Matt Smith (Doctor Who, The Crown) een rol in deze film. Daarnaast zien we acteurs als Adria Arjona, Jared Harris, Tyrese Gibson en Al Madrigal terug. De film werd geregisseerd door Daniel Espinosa. Lees hier onze recensie van de film en bekijk hieronder de trailer.

Vanaf maandag 20 juni kijk je bij Pathé Thuis naar ‘Morbius’

Morbius is sinds maandag 20 juni te zien bij Pathé Thuis. Vanaf dan kun je de film op de TVOD-streamingdienst huren of kopen. Bij een koop blijft de film voor altijd in je bibliotheek blijft staan. Bij, tegen een lagere prijs, huren krijg je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de superheldenfilm vervolgens uit je bibliotheek.

Verhaal en informatie van de film

In de nieuwe actie-thriller Morbius speelt Oscarwinnaar Jared Leto een van Marvels meest intrigerende personages: anti-held en wetenschapper Michael Morbius. Dr. Morbius is ernstig ziek en kampt met een zeldzame bloedaandoening. Hij is erop gebrand om deze ziekte te overwinnen en anderen die er ook onder lijden te helpen. Wanhopig neemt hij een grote gok met een experimenteel geneesmiddel. Wat in eerste instantie een groot succes lijkt, blijkt al snel een remedie te zijn die mogelijk nog erger is dan de ziekte. Verder met o.a. Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal en Tyrese Gibson. Geregisseerd door Daniel Espinosa (Life, Safe House).

TitelMorbius
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 45 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Thriller
IMDb5,2 uit 66.000 stemmen
RegisseurDaniel Espinosa
CastJared Leto, Adria Arjona, Jared Harris, Tyrese Gibson, Al Madrigal, Matt Smith

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.