Vanaf vandaag is superheldenfilm ‘Morbius’ (2022) te huur bij Pathé Thuis

Hoewel het vanaf 20 juni 2022 al mogelijk was om Morbius bij Pathé Thuis te kopen voor een prijs vanaf €13,99, is de film vanaf vandaag (donderdag 30 juni) ook te huur. Nu kun je voor een prijs vanaf €4,99 naar de superheldenfilm met Oscarwinnaar Jared Leto kijken.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

‘Morbius’ is vanaf 30 juni te huur bij Pathé Thuis

Vanaf maandag 20 juni was het mogelijk om Morbius bij Pathé Thuis te kopen voor een prijs vanaf €13,99. Vanaf vandaag, donderdag 30 juni 2022, kun je de film bij de TVOD-streamingdienst ook huren voor een lagere prijs, vanaf €4,99.

Kies je ervoor om de film te kopen, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem ontelbare keren kijken. Voor een lagere prijs huren zorgt ervoor dat je 30 dagen de tijd hebt om te beginnen met kijken. Na het starten van de film heb je 48 uur voordat hij uit je bibliotheek verdwijnt.

Superheldenfilm ‘Morbius’ heeft een topcast

In Morbius speelt Oscarwinnaar Jared Leto de rol van wetenschapper Michael Morbius. Naast hem schitteren andere topacteurs als Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Tyrese Gibson en Al Madrigal. Het verhaal draait om Michael Morbius, die lijdt aan een zeldzame bloedziekte. In een poging deze ziekte te overwinnen, ontwikkelt hij een geneesmiddel. Dit gaat alleen niet helemaal goed, waardoor hij in een vampier verandert met een niet te stoppen dorst naar bloed.

Morbius werd geregisseerd door Daniel Espinosa. Lees hier onze recensie van de film en bekijk hieronder de trailer.

Verhaal en informatie van de film

In de nieuwe actie-thriller Morbius speelt Oscarwinnaar Jared Leto een van Marvels meest intrigerende personages: anti-held en wetenschapper Michael Morbius. Dr. Morbius is ernstig ziek en kampt met een zeldzame bloedaandoening. Hij is erop gebrand om deze ziekte te overwinnen en anderen die er ook onder lijden te helpen. Wanhopig neemt hij een grote gok met een experimenteel geneesmiddel. Wat in eerste instantie een groot succes lijkt, blijkt al snel een remedie te zijn die mogelijk nog erger is dan de ziekte. Verder met o.a. Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal en Tyrese Gibson. Geregisseerd door Daniel Espinosa (Life, Safe House).

TitelMorbius
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 45 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Thriller
IMDb5,1 uit 84.000 stemmen
RegisseurDaniel Espinosa
CastJared Leto, Adria Arjona, Jared Harris, Tyrese Gibson, Al Madrigal, Matt Smith

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.