Waar kun je de film ‘Moonfall’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Moonfall (2022) online kijken kunnen. In deze rampenfilm met Halle Berry en Patrick Wilson komt de maan in botsing met iets mysterieus, waardoor deze op ramkoers komt met de aarde. Een ruimtemissie moet het noodlot zien te keren. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Moonfall’ (2022) online kijken?

Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Moonfall bij Pathé Thuis. Bij deze streamingdienst is de film sinds 14 juni 2022 te zien.
NetflixJe vindt Moonfall sinds 23 september 2022 in het aanbod van de streaminggigant.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Moonfall niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Moonfall nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Moonfall’ (2022)

Regisseur Roland Emmerich (Independence Day, The Day After Tomorrow) is terug met een epische rampenthriller. In Moonfall komt de maan in botsing met iets mysterieus waardoor ze van haar baan raakt en in ramkoers komt met de planeet aarde. Het is slechts een kwestie van weken voordat een botsing het leven op onze planeet volledig zal uitroeien. NASA executive Jo Fowler (Halle Berry) is ervan overtuigd dat ze de aarde kan redden, maar heeft daar wel haar nukkige en aan lager wal geraakte ex collega Brian Harper (Patrick Wilson) voor nodig. Terwijl de rampen zich op aarde al beginnen te voltrekken, gaan de twee samen met space nerd en ruimte rookie KC Houseman (John Bradley) op ruimtemissie voor een allerlaatste kans om het noodlot te keren. Daar ontdekken de bondgenoten dat de maan niet is wat we altijd gedacht hebben …

Streaming informatie over de film

TitelMoonfall
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 11 minuten
TaalEngels
CategorieActie
IMDb5,2 uit 57.000 stemmen
RegisseurRoland Emmerich
CastHalle Berry, Patrick Wilson, John Bradley, Donald Sutherland, Michael Peña

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.