Nu te huur bij Pathé Thuis: ‘Moonfall’ (2022) met Patrick Wilson en Halle Berry

Halle Berry, Patrick Wilson en John Bradley komen in de Amerikaanse rampenfilm Moonfall (2022) samen om de aarde te redden. Begin dit jaar verscheen deze film in de bioscoop en nu is deze al online te streamen. Sinds dinsdag 14 juni kon je de film namelijk al kopen bij Pathé Thuis, maar vanaf donderdag 23 juni is het ook mogelijk om de film te huren.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Halle Berry en Patrick Wilson in rampenfilm ‘Moonfall’, nu te zien op Pathé Thuis

In Moonfall volgen we astronauten Brian Harper (Patrick Wilson) en Jocinda Fowler (Halle Berry). Als de baan van de maan verschuift, waardoor deze dichter bij de aarde komt, moeten de astronauten de planeet redden van een ondergang. Afwijkingen in de zwaartekracht, atmosferische dissipatie en tsunami’s teisteren onze aarde. En dan is er nog die mysterieuze zwarte zwerm. Jaren geleden werd Harper ontslagen nadat zijn orbiter aangevallen werd door deze zwerm en daardoor in gevaar kwam. Nu is de zwerm terug…

Moonfall is een van de duurste onafhankelijk geproduceerde films aller tijden, met een geschat budget tussen de $138 en $146. Bovendien zijn regisseur Ronald Emmerick (Independence Day, The Day After Tomorrow) en acteurs Halle Berry (Kingsman: The Golden Circle), Patrick Wilson (The Conjuring), John Bradley (Game of Thrones) en Donald Sutherland (The Hunger Games) voor deze film samengekomen. Lees in onze recensie wat wij ervan vonden.

‘Moonfall’ is vanaf 14 juni te zien bij Pathé Thuis

Vanaf dinsdag 14 juni was Moonfall vanuit huis te streamen. Je kunt de film namelijk bij TVOD-streamingdienst Pathé Thuis kopen voor €9,99. Wie twee weken gewacht heeft, heeft ook sinds donderdag 23 juni de keuze om de film te huren voor €4,99 (SD) / €5,99 (HD).

Als je besluit om deze rampenfilm te huren, dan blijft deze tot 30 dagen beschikbaar in je account. Zodra je de film start, heb je maximaal 48 uur om hem af te kijken. Als je de film koopt, blijft deze voor altijd beschikbaar.

Verhaal, trailer en informatie van de film

Regisseur Roland Emmerich (Independence Day, The Day After Tomorrow) is terug met een epische rampenthriller. In Moonfall komt de maan in botsing met iets mysterieus waardoor ze van haar baan raakt en in ramkoers komt met de planeet aarde. Terwijl de rampen zich op aarde al beginnen te voltrekken, gaan NASA executive Jo Fowler en haar ex-collega Brian Harper samen met space nerd en ruimte rookie KC Houseman op ruimtemissie voor een allerlaatste kans om het noodlot te keren. Daar ontdekken de bondgenoten dat de maan niet is wat we altijd gedacht hebben…

TitelMoonfall
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 11 minuten
TaalEngels
CategorieActie
IMDb5,2 uit 52.000 stemmen
RegisseurRoland Emmerich
CastHalle Berry, Patrick Wilson, John Bradley, Donald Sutherland, Michael Peña

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.