Waar kun je de film ‘De Mooiste Dag’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film De Mooiste Dag (2024) online kijken kunnen. Na een dodelijk ongeval kampt schrijfster Jasmijn met een writer’s block. Ze pakt haar koffers en vertrekt naar de weduwnaar van het slachtoffer. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘De Mooiste Dag’ (2024) online kijken?

De Mooiste Dag draait sinds 13 juni 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar De Mooiste Dag bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft De Mooiste Dag niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxDe Mooiste Dag is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeDe Mooiste Dag is niet te vinden in het aanbod van SkyShowtime.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘De Mooiste Dag’ (2024)

Schrijfster Jasmijn zit met een serieus writersblock nadat ze een dodelijk ongeval veroorzaakte. Het enige dat ze nog schrijft zijn talloze – onbeantwoorde – brieven aan Wim, de weduwnaar van het slachtoffer. Jasmijn beseft dat ze zo niet verder kan met haar leven en neemt een vrij radicaal besluit. Zonder iemand iets te zeggen, pakt ze haar koffers en vertrekt naar Marokko waar Wim een hotel runt. Terwijl haar zus en haar uitgever proberen uit te zoeken waar ze is, sluiten Jasmijn en Wim onder de Marokkaanse zon een onverwachte vriendschap. Alleen moet Jasmijn nog wel het juiste moment vinden om te vertellen wie ze daadwerkelijk is.

Streaming informatie over de film

TitelDe Mooiste Dag
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 32 minuten
TaalNederlands
CategorieDrama, Romantiek
RegisseurAppie Boudellah
CastKatja Schuurman, Hajo Bruins, Isa Hoes, Edwin Jonker, Frank Lammers, Thomas van der Vlugt, Soumaya Ahouaoui, Anouk Maas, Hassan Slaby, Daphne Deckers

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.