Montenegro – Nederland online kijken | 13 november 2021 om 20:45 uur | Live stream van kwalificatie WK Voetbal 2022

Het Nederlands elftal heeft de eerste positie te pakken in Groep G van de kwalificatie voor het wereldkampioenschap. Er staat veel op het spel, want alleen het eerste team in de groep gaat direct door naar het WK Voetbal in Qatar in 2022. De wedstrijd Montenegro – Nederland vindt plaats op zaterdag 13 november 2021 om 20:45 uur. In dit artikel vind je hoe je vanuit Nederland of het buitenland de wedstrijd online kijken kunt met een live stream met Nederlands commentaar of later terug kunt kijken na de uitzending op TV.

Online de voetbalwedstrijd Montenegro-Nederland van de WK-kwalificatie kijken vanuit Nederland

Inmiddels nemen steeds minder abonnees ook daadwerkelijk TV af, omdat het elke dag gebruikelijker wordt om online naar je favoriete uitzendingen te kijken. De ene aanbieder zorgt ervoor dat er een goede online kijkomgeving is, de andere heeft dit minder hoog in de lijst van focuspunten staan.

De streamingdienst NLZIET is een samenwerking van de grote Nederlandse zendergroepen RTL, NPO en Talpa TV, waardoor je naar allerlei televisiekanalen online kunt kijken. Je kunt dit 14 dagen lang gratis uitproberen. In deze tijd kun je dus ook de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en Montenegro bekijken.

1. NLZIET: Bij de streamingdienst NLZIET kun je live via de NPO-uitzending met Nederlands commentaar de wedstrijd online bekijken. Ga direct naar de voetbalwedstrijd Montenegro-Nederland op NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis kijken.

2. Ziggo GO: Bij Ziggo’s online videoplatform kun je ook live via de NPO-uitzending met Nederlands commentaar de wedstrijd online zien. Ga direct naar de voetbalwedstrijd Montenegro-Nederland op Ziggo GO.

De voetbalwedstrijden van de WK-kwalificatie voor 2022 zullen niet te zien zijn in het aanbod van grote internationale film- en seriestreamingdiensten als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video en zijn daarnaast ook niet op de Nederlandse streamingdienst Videoland te bekijken. Wel kun je gratis en legaal live kijken via NLZIET, de website van de NOS en NPO Start.

Vanuit het buitenland met een VPN naar Montenegro-Nederland kijken met Nederlands commentaar

Woon je in het buitenland of ben je er tijdelijk en zou je graag naar Montenegro – Nederland willen kijken? En dan natuurlijk het liefst de Nederlandse uitzending met het Nederlandse commentaar? Dan kan het zijn dat de uitzending door geografische restricties niet toegankelijk is voor jou. Dat is natuurlijk balen, maar gelukkig is het heel eenvoudig te verhelpen met een VPN (afkorting voor de term Virtual Private Network)—vertaald een virtueel privé netwerk.

Het is een soort programmaatje wat je op je computer installeert dat ervoor zorgt dat gegevens worden versleuteld. Hierdoor wordt je online privacy en de veiligheid van je data gewaarborgd en is het mogelijk om een ander locatiesignaal van je apparaat af te geven dan de daadwerkelijke locatie waar je je bevindt. Neem een goede VPN (lees hier uitleg en tips) en begin direct met het streamen van Montenegro-Nederland vanuit de locatie waar je je nu bevindt.

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN voor maar €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op Nederland
  3. Ga direct naar Montenegro-Nederland bij NLZIET en begin met kijken! 🍿

Op welke TV-zender wordt de uitzending Montenegro-Nederland live gedaan?

Door de NOS wordt doorgaans op NPO 1 (de eerste zender van je televisiepakket) de uitzending van WK-kwalificatiewedstrijden verzorgd. Hieronder vind je per televisie-aanbieder op welke zender NPO 1 in je zenderoverzicht te vinden is.

Opstelling, tickets en tijd (hoe laat) van Montenegro-Nederland op 13 november 2021

Natuurlijk moet je nooit tegenstanders onderschatten, dus zo is ook in Montenegro zeker een waardig tegenstander te zien voor het Nederlands Elftal. Het land ligt aan de Adriatische Zee (op de Balkan) en heeft als hoofdstad Podgorica). In totaal wonen er ruim 600.000 mensen.

Allereerst is het goed om te weten dat er geen tickets meer te verkrijgen zijn, want de wedstrijd is compleet uitverkocht. De enige mogelijkheid om de wedstrijd te zien is dus thuis vanaf de bank.

De opstelling van Oranje is op het moment van schrijven nog niet naar buiten gebracht, maar bevat waarschijnlijk Bijlow op goal en in de verdediging Blind, Van Dijk, De Vrij en Dumfries. Het middenveld zou kunnen worden gevormd door Klaassen, De Jong en Wijnaldum en de aanval door Malen, Depay en Danjuma.

Benieuwd hoe laat je voor de TV kunt gaan zitten en wanneer de uitzending begint? De tijd waarop de wedstrijd start is 20:45 uur, maar de uitzending wordt al gestart om 20:00 uur. Dan gaan Pierre van Hooijdonk, Rafael van der Vaart en Tom Egbers namelijk aan de slag met de voorbeschouwing.

Programma van Nederlandse WK-kwalificatie voor Qatar 2022

Hieronder vind je het volledige resterende programma van de WK-Kwalificatie van Nederland voor het wereldkampioenschap in Qatar in 2022. Alvast heel veel kijkplezier gewenst!

DatumTijdThuisUit
13 november 202120:45 uurMontenegroNederland
16 november 202120:45 uurNederlandNoorwegen

Stand in Groep G van de WK-Kwalificatie 2022 (met Nederland)

Voorlopig staat Nederland op de eerste plaats in Groep G van de WK-kwalificatie, maar vanavond wordt een belangrijke avond. De eerste ploeg plaatst zich namelijk direct voor het WK in Qatar in 2022, dus een voorsprong op Noorwegen zou een blijvende eerste positie in het klassement kunnen betekenen.

LandGespeeldGewonnenGelijkVerlorenDoelpunten voorDoelpunten tegenPunten
Nederland861129619
Noorwegen852115617
Turkije8431191515
Montenegro8323111111
Letland81258135
Gibraltar80083340

Let op: het gebruik van een VPN om films, series en sport te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.