Waar kan ik de serie Monsters at Work (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Monsters online kijken kunnen. De serie is gebaseerd op het verhaal dat we kennen uit de populaire Pixar-filmreeks, met onder andere Monsters & Co. en Monsters University. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Monsters at Work online kijken?

✅ Disney+: Deze serie is vanaf 7 juli 2021 exclusief te zien op de streamingdienst van Disney. Ga direct naar Monsters at Work bij Disney+.

⛔️ Deze serie is niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video of Videoland.

Verhaal van Monsters at Work (serie / 1 seizoen / 2021)

Een Monsters, Inc.-serie die zich 6 maanden na de Monsters, Inc.-film afspeelt en waarin de monsters hun energie halen uit de lach van de kinderen in plaats van hun geschreeuw.

Monsters at Work | Official Trailer | Disney+

Streaming informatie over de serie

Titel: Monsters at Work / Monsters aan het Werk
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Categorie: Animatie, Avontuur, Komedie
Regisseur: Roberts Gannaway
Cast: Ben Feldman, Mindy Kaling, Billy Crystal, John Goodman, Henry Winkler
Kijken: Bekijk direct op Disney+

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.