Gameverfilming Monster Hunter (2020) is vanaf nu te zien op Netflix

Gameverfilmingen zijn in trek! Zo verscheen dit jaar nog Mortal Kombat en heeft Netflix met The Witcher een flink kijkcijferkanon gelanceerd. Ook de Monster Hunter gamereeks heeft het inmiddels tot een film weten te schoppen, die in 2020 in première ging. Nu heeft Netflix laten weten dat de film vanaf zaterdag 14 augustus 2021 op de streamingdienst te zien zal zijn.

Avontuurlijke actiefilm ‘Monster Hunter’ uit 2020 is vanaf 14 augustus 2021 te zien op Netflix

Netflix heeft bekendgemaakt dat de film Monster Hunter uit 2020 op zaterdag 14 augustus 2021 op het video on demand-platform zal verschijnen. Dat is gelukkig niet de enige toptitel die we in augustus op de streamingdienst verwachten, want daarnaast zijn er al heel wat nieuwe films en series op Netflix in augustus 2021 bekendgemaakt.

Zo verschijn de romantische komediefilm The Kissing Booth 3 online, gaan de afleveringen van seizoen 5 deel 2 van Riverdale van start, schittert Sandra Oh in seizoen 1 van The Chair en Jason Momoa in de actiefilm Sweet Girl. Verder komt er met seizoen 1 van Disparu à Jamais een nieuwe Harlan Coben-serie op het videoplatform en krijgt een beroemde TV-schilder een eigen documentaire in Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed.

Verhaal van Monster Hunter (2020)

Als een onverwachte zandstorm Captain Artemis en haar militaire eenheid transporteert naar een nieuwe wereld, ontdekken ze dat deze onbekende plek vol levensgevaarlijke dreigingen zit, waar gigantische en angstaanjagende monsters leven.

Jaar: 2020
Soort: Film
Taal: Engels
Duur: 1 uur en 43 minuten
Budget: $60,000,000
Categorie: Actie, Avontuur, Fantasy
IMDb: 5.3 uit 37.000 stemmen
Regisseur: Paul W. S. Anderson
Schrijver: Paul W. S. Anderson
Cast: Milla Jovovich, Tony Jaa, Ron Perlman, Diego Boneta, Meagan Good
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Waar kun je deze film nu alvast online kijken?

Als je nu alvast graag naar Monster Hunter wilt kijken, zijn er meerdere mogelijkheden om de film op schijf te verkrijgen of bij een TVOD-platform te streamen. Hieronder vind je een overzicht.

✅ Pathé Thuis: Deze film uit 2020 is te zien op de streamingdienst. Bekijk direct Monster Hunter bij Pathé Thuis.

✅ Ziggo on Demand: Ook bij Ziggo’s on demand-service is de film te huur of te koop. Bekijk direct Monster Hunter bij Ziggo On Demand.

Apple TV+: Daarnaast biedt streamingdienst Apple TV+ de mogelijkheid om deze titel te huren of kopen. Ga direct naar de film op Apple TV+.

Prime Video Store: De Prime Video Store heeft deze titel tevens beschikbaar gesteld voor aanschaf. Ga direct naar de film in de Prime Store.

💿 Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.

💿 Amazon.nl: De online winkel Amazon.nl biedt deze titel op schijf aan. Ga direct naar de film op Amazon.nl.

⛔️ Deze film is niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Disney+, Amazon Prime Video of Videoland.