Actiefilm ‘Monster Hunter’ met Milla Jovovich staat nu op Viaplay

Na Resident Evil was Milla Jovovich nog niet klaar met de game-adaptaties, want in 2020 verscheen ze in de actiefilm Monster Hunter. Deze op de gelijknamige videogame gebaseerde film was een tijdje op Netflix te zien, maar daar is hij nu verdwenen. Gelukkig kun je hem vanaf vandaag, donderdag 16 februari, ook op Viaplay bekijken.

Meld je nu aan bij Viaplay en kijk met 34% korting onbeperkt naar alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Hier gaat gameverfilming ‘Monster Hunter’ over

Monster Hunter is dus gebaseerd op de gelijknamige gamereeks van Capcom en vertelt het verhaal van Captain Artemis (Milla Jovovich). Tijdens een gevaarlijke missie waarbij een groepje vermiste soldaten gezocht wordt, transporteert zij met haar team naar een alternatief universum. Hier stuiten ze op een gevaarlijk landschap waar ze het gevecht aan moeten gaan met een ontzettend krachtig monster dat zeer dodelijk is.

Naast Milla Jovovich spelen ook Tony Jaa (Ong-Bak), Ron Perlman (Hellboy) en Diego Boneta (Rock of Ages) grote rollen. De film werd geregisseerd door de man van Jovovich, Paul W.S. Anderson. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden. De film is nú te streamen op Viaplay.

MONSTER HUNTER - Official Trailer (HD)

Nog meer nieuwe films en series op Viaplay in februari

Overigens is dit niet de enige nieuwe titel die we in februari op Viaplay kunnen verwachten. Benieuwd welke releases er op de planning staan? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Viaplay per maand of bekijk wat er binnenkort naar de streamingdienst gaat komen. Verder houden we je hier natuurlijk ook altijd van op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

Meer informatie over ‘Monster Hunter’

Wanneer luitenant Artemis en haar trouwe soldaten naar een nieuwe wereld worden getransporteerd, gaan ze een wanhopige strijd aan om te overleven tegen enorme vijanden met ongelooflijke krachten.

TitelMonster Hunter
Jaar2020
SoortFilm
Duur1 uur en 43 minuten
TaalEngels
CategorieActie
IMDb5,2 uit 61.000 stemmen
RegisseurPaul W.S. Anderson
CastMilla Jovovich, Tony Jaa, Ron Perlman, T.I., Diego Boneta, Meagan Good, Josh Helman, Jin Au-Yeung

Synopsis: Viaplay

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.